BASKETBALL CH. LEAGUE

Σάκοτα: "Βάλαμε τα κρίσιμα σουτ και για τον κόσμο"

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ενθουσιασμένος με τον κόσμο και την ατμόσφαιρα και σίγουρος πως η ομάδα του ήταν η κορυφαία της σεζόν στο Basketball Champions League δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα.

Ενθουσιασμένος, ανακουφισμένος, περήφανος για την ομάδα του, ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν μπορούσε παρά να χαμογελάει μετά τον θρίαμβο της ΑΕΚ επί της Μονακό στον Τελικό του Basketball Champions League 2017/18. Ο πολύπειρος και πολυνίκης τεχνικός αποθέωσε τον κόσμο, αλλά και την ομάδα του, την οποία χαρακτήρισε κορυφαία της σεζόν 2017/18.

" Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την απόδοσή μας σε αυτόν τον τελικό. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα, θα μείνει στην ιστορία της ΑΕΚ. Περάσαμε πολλές δυσκολίες για να πάρουμε αυτό το τρόπαιο. Κανείς δεν πίστευε σε εμάς. Στο Final Four ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα, διότι αντιμετωπίσαμε καλές ομάδες και είχαμε πίεση" υποστήριξε ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε: " Αξίζαμε το τρόπαιο, ήμασταν πιθανότατα η καλύτερη ομάδα στην διοργάνωση. Μας κάνει να πιστεύουμε ότι το αξίζαμε αυτό που έγινε σήμερα. Παίξαμε για τον κόσμο, δεν θα παίζαμε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα μπροστά σε 1000 άτομα. Μας έδωσαν ώθηση για έξτρα προσπάθεια και κάποιες φορές σου προσφέρεται η ευκαιρία να σκοράρεις σε ένα κρίσιμο σημείο και για εκείνους. Δουλεύουμε για αποτελέσματα και τρόπαια, όμως όταν βλέπεις πως οι παίκτες βελτιώνονται, ξέρεις ότι δεν είναι όλα θέμα τροπαίων, αλλά και υπομονής. Η ΑΕΚ έχει πάρει πολλά στην ιστορία της, είναι δύσκολο να επαναλάβουμε τις επιτυχίες της. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά".

Ο Μάικ Γκριν, ο MVP του Final Four, είπε από την πλευρά του: " Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο, που έδειξαν υπομονή μετά το ματς που έκανα την Παρασκευή. Είχαμε την τύχη να προκριθούμε στον τελικό, παλέψαμε και πήραμε την νίκη. Μου έδωσαν άλλη μια ευκαιρία για να παίξω σε αυτό το επίπεδο και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό. Δεν έπαιξα καλά την Παρασκευή, σήμερα ήμουν εντελώς διαφορετικός, περισσότερο συγκεντρωμένος. Είναι ωραία η αίσθηση της κατάκτησης ενός τροπαίου".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ