BASKETBALL CH. LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την Καρσίγιακα"

Παπαθεοδώρου: "Θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την Καρσίγιακα"
CHAMPIONSLEAGUE.BASKETBALL

Οι Ηλίας Παπαθεοδώρου και Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησαν για την Καρσίγιακα, δηλαδή την ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στη φάση των "16" του Basketball Champions League.

Η Καρσίγιακα είναι η ομάδα που θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ στη φάση των "16" του Basketball Champions League . Ηλίας Παπαθεοδώρου και Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησαν για την κλήρωση του "δικεφάλου" και τόνισαν πως υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης, αν και το έργο τους δεδομένα αναμένεται δύσκολο.

" Αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης μετά το ισπανικό, έχει καλούς παίκτες ειδικά στην επίθεση και συνηθίζει να πηγαίνει σ’ ένα παιχνίδι πολλών κατοχών με ψηλά σκορ. Στη φάση των 16 όλες οι ομάδες είναι υψηλού επιπέδου. Υπάρχει χρόνος μέχρι αυτά τα ματς, όταν έρθει η στιγμή θα έχουμε φροντίσει και θα έχουμε προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε τις πιθανότητές μας", δήλωσε αρχικά ο head coach του ΠΑΟΚ για να συμπληρώσει: " Απαραίτητη προϋπόθεση για μας είναι να ξεκουραστούμε αυτό το διάστημα έπειτα από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και ταυτόχρονα να προπονηθούμε όλοι μαζί γιατί κι αυτό μας λείπει".

Από τη μεριά του, ο Μπάνε Πρέλεβιτς -που βρέθηκε στην κλήρωση για λογαριασμό του ΠΑΟΚ- δήλωσε: " Και οι τρεις ομάδες που ήταν πιθανοί μας αντίπαλοι είναι σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά δεν είναι ομάδες που μπορούν να μας προκαλέσουν φόβο. Αυτό ακριβώς ισχύει και για την Καρσίγιακα. Είναι μία δυνατή ομάδα, αγωνίζεται σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αλλά οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Σε μία σειρά δύο αγώνων, με εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, η ψυχολογία αλλάζει αρκετές φορές, πολλά μπορούν να παίξουν ρόλο, όλα είναι πιθανά. Γενικά νομίζω ότι το επίπεδο της διοργάνωσης είναι υψηλό, αλλά δίνει σε όλους τη δυνατότητα, εφόσον παίξουν καλά να διεκδικήσουν κάτι και από ότι βλέπω, όλες σχεδόν οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν ως το τέλος την πρόκρισή τους στο φάιναλ φορ.

Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε δυνατοί κι εμείς σε αυτή την διαδικασία που ξεκινά απέναντι σε μία ομάδα που την γνωρίζουμε καλά, και σαν οργανισμό γιατί και επίσημα, αλλά και φιλικά παιχνίδια έχουμε παίξει μαζί τους. Μετά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το ζευγάρι που μας αναλογεί, με Μούρθια και Τενερίφη. Tα τοπικά ντέρμπι έχουν άλλη ψυχολογία, αλλά αυτό είναι κάτι που για να μας απασχολήσει θα πρέπει πρώτα να περάσουμε την Καρσίγιακα. Αυτή είναι η ομάδα που μας απασχολεί αυτή την στιγμή".

Ολόκληρες οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου στο video:

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ