BASKETBALL CH. LEAGUE

Ζήτησε συγγνώμη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το -33 από την Όλντενμπουργκ

Ζήτησε συγγνώμη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το -33 από την Όλντενμπουργκ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στις εξέδρες της "MHP Arena" για τη συντριβή από τη Λούντβιχσμπουργκ, μέσω post στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε και διασύρθηκε από τη Λούντβιχσμπουργκ στην πρεμιέρα του στο Basketball Champions League, αδυνατώντας να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός για περισσότερο από ένα δεκάλεπτο. Η συντριβή και η αποκαρδιωτική εμφάνιση έφεραν το "συγγνώμη" από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στη "MHP Arena", με σχετικό post στο Facebook.

" Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, στους καταπληκτικούς φίλους του ΠΑΟΚ από τη Γερμανία, που μας συμπαραστάθηκαν με τρόπο μοναδικό. Δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα και ζητάμε συγγνώμη για αυτό. Κρατάμε το πάθος της όμορφης ασπρόμαυρης Ελληνικής κερκίδας, την αποφασιστικότητα τους, τη δύναμη ψυχής που έδειξαν από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν παράδειγμα για όλους μας...", ανέφερε στη δημοσίευσή της η ομάδα της Θεσσαλονίκης, συνοδεύοντας τη... διαδικτυακή απολογία από ένα VIDEO.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ