BASKETBALL CH. LEAGUE

Υποψήφιος καλύτερος νεαρός παίκτης ο Κόνιαρης στο Basketball Champions League

Υποψήφιος καλύτερος νεαρός παίκτης ο Κόνιαρης στο Basketball Champions League
EUROKINISSI

Ο Αντώνης Κόνιαρης συγκαταλέγεται στους έξι καλύτερους νεαρούς παίκτες της σεζόν 2018/19 στο Basketball Champions League.

Το Basketball Champions League ίσως να μην έχει την αίγλη της EuroLeague, εντούτοις το ταλέντο ρέει άφθονο στην διοργάνωση της FIBA. Ενδεικτικά είναι τα ονόματα των υποψηφίων για το βραβείο του καλύτερου νεαρού παίκτη της σεζόν 2018/19, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ένας Έλληνας: ο Αντώνης Κόνιαρης.

Ο πόιντ γκαρντ του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά του με την μελανόλευκη φανέλα, έχοντας 5,7 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ κατά μέσο όρο σε κάτι λιγότερο από 18 λεπτά ανά αγώνα. Βέβαια, με τον ανταγωνισμό που έχει στο συγκεκριμένο βραβείο, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να το κατακτήσει.

Οι ανταγωνιστές του είναι ο Ισραηλινός Ταμίρ Μπλατ (το λογικό φαβορί για το βραβείο) της Χάποελ Ιερουσαλήμ, ο Κροάτης Λούκα Σάμανιτς της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, ο Λιθουανός Γκίτις Μασιούλις της Νέπτουνας, ο Ρουμάνος Εμάνουελ Κάτε της Μούρθια και ο Τούρκος Σέμους Χαζέρ της Μπάνβιτ.

Μάλιστα, εκτός τελικής εξάδας έμειναν οι Αρνόλντας Κουλμπόκα, Λούις Ολίντε (Μπάμπεργκ), Αλεσάντρο Παγιόλα (Βίρτους Μπολόνια), Μπλαζ Μέσιτσεκ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Ραγκίπ Ατάρ, Ρίντβαν Ουντσέλ (Μπάνβιτ), Καρίμ Γιάλοου (Λούντβιχσμπουργκ) και Ζαν-Μαρκ Πανσά (Ναντέρ).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ