BASKETBALL CH. LEAGUE

Το κάλεσμα του ΠΑΟΚ για τη... μάχη με τη Νεπτούνας

Το κάλεσμα του ΠΑΟΚ για τη... μάχη με τη Νεπτούνας
ΕUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ κάλεσε τους φιλάθλους του να δώσουν δυναμικό "παρών" την Τετάρτη (31/1, 19:30) στην Πυλαία και να στηρίξουν τις προσπάθειές του στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Νεπτούνας για την 13η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ στην προτελευταία "στροφή" της α' φάσης του Basketball Champions League θα υποδεχθεί τη Νεπτούνας (31/1, 19:30 ) και δημιούργησε ένα όμορφο promo video της αναμέτρησης ζητώντας συγχρόνως από τους φίλους του να τον στηρίξουν στην προσπάθειά του.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της α' φάσης του Champions League έχει ρεκόρ 5-7 και απέναντι στη Νεπτούνας (7-5) θα επιδιώξει να καλύψει και την διαφορά των 13 πόντων (82-69) που είχε ηττηθεί στη Λιθουανία, ώστε να έχει τον πρώτο λόγο σε πιθανή ισοβαθμία.

Ο ΠΑΟΚ μάλιστα μέσω του promo video που δημοσίευσε, ζήτησε την συμπαράσταση των φιλάθλων του, καθώς σε αυτό αναφέρεται πως "όλοι μαζί για την νίκη. Από το πρώτο... ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτή την Τετάρτη (σ.σ.31/1) κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση".

Δείτε το video:

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ