BASKETBALL CH. LEAGUE

Ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου για τον ΠΑΟΚ στην Ρίγα

Ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου για τον ΠΑΟΚ στην Ρίγα

Απίστευτη ταλαιπωρία για τον ΠΑΟΚ στο ταξίδι με προορισμό τη Λιθουανία για το ματς με την Νεπτούνας την Τετάρτη (15/11). Ακυρώθηκε πτήση στη Ρίγα της Λετονίας λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Ο ΠΑΟΚ φρόντισε να φύγει από την Δευτέρα το μεσημέρι με προορισμό τη Λιθουανία για το ματς της Τετάρτης (15/11) με τη Νεπτούνας για το Basketball Champions League, όμως η αποστολή της ομάδας έχει ήδη υποστεί απίστευτη ταλαιπωρία. Κι αυτό διότι ακυρώθηκε η πτήση από τη Ρίγα στην Παλάνγκα και το ταξίδι είναι στον "αέρα" μόνο μεταφορικά και όχι κυριολεκτικά.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στις 11 το πρωί στην Πυλαία, στη 1 το μεσημέρι ήταν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία"και στις 3.30 αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη με πρώτο προορισμό την Φραγκφούρτη. Από εκεί ταξίδεψε για τη Ρίγα της Λιθουανίας και μέχρι τώρα βρίσκεται εκεί.

Από τη Ρίγα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πτήση για την Παλάνγκα, όμως ήρθε η ακύρωση στις 11.45 μ.μ., με συνέπεια η αποστολή του ΠΑΟΚ να εγκλωβιστεί στην πρωτεύουσα της Λετονίας. Βάσει προγράμματος, ο Δικέφαλος θα πάει οδικώς από την Πανάνγκα στο Νεπτούνας, αλλά ακόμα κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο. Το αρχικό πλάνο προέβλεπε ο ΠΑΟΚ να φτάσει στο Νεπτούνας στη 1 π.μ. της Τρίτης, αλλά ξέρει πως θα ταλαιπωρηθεί ακόμα περισσότερο.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ