BASKETBALL CH. LEAGUE

Στη Λετονία για τον "τελικό" με τη Βέντσπιλς ο ΠΑΟΚ

Στη Λετονία για τον "τελικό" με τη Βέντσπιλς ο ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ έφυγε το πρωί της Δευτέρας με προορισμό το Βέντσπιλς, όπου θα αντιμετωπίσει την Τρίτη την λετονική ομάδα με λάφυρο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό έχει περάσει πια στην ιστορία για τον ΠΑΟΚ, που επικεντρώνεται στον άτυπο τελικό με την Βέντσπιλς στη Λετονία, ένας αγώνα που θα καθορίσει την τύχη του στο Basketball Champions League. Ο "δικέφαλος" χρειάζεται μόνο νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε περίπτωση ήττας θα μείνει εκτός συνέχειας.

Η αναμέτρηση με την Βέντσπιλς θα διεξαχθεί την Τρίτη και η αποστολή του ΠΑΟΚ διανυκτέρευσε το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα, προκειμένου να αρχίσει το πρωί της Δευτέρας το ταξίδι της για τη Λετονία. Οι "μελανόλευκοι" αναχώρησαν με προορισμό το Βέντσπιλς στις 07:15 και με ενδιάμεσο σταθμό την Φρανκφούρτη, αναμένεται να φτάσουν στη Ρίγα στις 13:50.

Εν συνεχεία η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μεταβεί οδικώς (διανύοντας μία απόσταση 185 χιλιομέτρων) στο Βέντσπιλς και απόψε στις 20:30 είναι προγραμματισμένη η προπόνησή του στο Ολυμπιακό Κέντρο της πόλης, το γήπεδο δηλαδή όπου το βράδυ της Τρίτης (6/2) στις 21:30 θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα με τη λετονική ομάδα.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι εξής 12 παίκτες: Λίνος Χρυσικόπουλος, Ούσμαν Κρουμπάλι, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλωνας Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Καραμανώλης, Δημήτρης Κατσίβελης, Νταρνέλ Τζάκσον, Φιλ Γκος και Λάκι Τζόουνς.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ