BASKETBALL CH. LEAGUE

Πρέλεβιτς: "Oι 20 ομάδες μπορούν να παίξουν στο Final Four"

Πρέλεβιτς: "Oι 20 ομάδες μπορούν να παίξουν στο Final Four"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς σχολίασε πως από τις 32 ομάδες του Champions League της FIBA, οι 20 μπορούν να παίξουν στο Final Four. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς εκπροσώπησε την ομάδα του ΠΑΟΚ στην κλήρωση του Champions League της FIBA, για την σεζόν 2017-2018. Σχολίασε πως από τις 32 ομάδες της διοργάνωσης, οι 20 μπορούν να παίξουν στο Final Four της διοργάνωσης, επισημαίνοντας πως οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές, ενώ αναφέρθηκε και στο δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του με τα πολλά και δύσκολα ταξίδια.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς σχολίασε τα εξής: "Νομίζω πως οι ομάδες που αγωνίζονται στην διοργάνωση, βρίσκονται όλες περίπου στο ίδιο επίπεδο. Είναι πολύ μικρές οι διαφορές. Από τις 32 ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, οι 20 μπορούν να παίξουν στο Final Four. Οι ομάδες είναι λίγο καλύτερες και πιο ισχυρές από πέρσι, αλλά το σκεπτικό δεν αλλάζει.

Το πρόγραμμα είναι κάπως δύσκολα, θα έχουμε αρκετά δύσκολα ταξίδια, αλλά τι να κάνουμε; Αυτός είναι ο όμιλος μας. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, αλλά και μαθημένοι να ταξιδεύουν. Όταν θες να παίξεις στην Ευρώπη, πρέπει να είσαι μαθημένος να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη, δίνοντας δύο και τρία παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα, κάνοντας αρκετά ταξίδια, αλλάζοντας και αεροπλάνα, έχοντας λιγότερες προπονήσεις. Η Ευρώπη έχει απαιτήσεις.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να σταθεί ανταγωνιστικός σε όλα τα επίπεδα, είτε παίζουμε Ευρώπη, είτε παίζουμε ελληνικό πρωτάθλημα. Μην ξεχνάτε πως πέρσι ήμασταν η μοναδική ομάδα που νίκησε την Τενερίφη που κατέκτησε το Champions League, ενώ πρόπερσι κερδίσαμε την Βαλένθια. Ειδικά στην Ευρώπη, λοιπόν, έχουμε σημειώσει πολλές μεγάλες νίκες τα τελευταία χρόνια. 'Έχουμε έναν νέο προπονητή, ο οποίος είναι φιλόδοξος, όπως φιλόδοξοι είμαστε και εμείς. Θέλουμε να κρατήσουμε ένα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Στην Ευρώπη πρέπει να περιμένεις την ευκαιρία σου".

Στο Champions League της FIBA, o ΠΑΟΚ θα έχει στον όμιλο τους εξής αντιπάλους: Γκαζιαντέμπ, Σαλόν, Τενερίφη, Νεπτούνας και Βέντσπιλς, συν δύο ομάδες που θα γίνουν στο μέλλον γνωστές.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ