BASKETBALL CH. LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Μόνο εμείς πιστεύαμε στο 1-5"

Παπαθεοδώρου: "Μόνο εμείς πιστεύαμε στο 1-5"
CHAMPIONSLEAGUE.BASKETBALL

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Βέντσπιλς εξήγησε πώς ο ΠΑΟΚ από το 1-5 βρέθηκε στο 7-7 και πήρε την πρόκριση για τους "16" του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Λετονία, όπου επικράτησε της Βένσπιλς και προκρίθηκε στη β' φάση του Champions League με ρεκόρ 7-7 παρά το γεγονός πως στις έξι πρώτες αγωνιστικές είχε μόλις μία νίκη και ο Ηλία Παπαθεοδώρου εξήγησε πώς η ομάδα του έκανε το... comeback στον Β' Όμιλο.

"Θέλω να συγχαρώ όλα τα μέλη της ομάδας μας. Πρώτα από όλα τους παίκτες, τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για αυτή τη νίκη. Θυμάμαι ότι πριν από δύο μήνες ήμασταν στο 1-5 και κανένας δεν πίστευε σε εμάς, εκτός από εμάς! Δουλέψαμε πολύ σκληρά, βελτιώσαμε πολλά μικρά πράγματα, μείναμε ενωμένοι και τώρα έχουμε αυτό το αποτέλεσμα", είπε ο κόουτς του "Δικεφάλου", ο οποίος εν συνεχεία πρόσθεσε:

"Πιστεύω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι από το ξεκίνημα σήμερα, σε άμυνα και επίθεση. Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας μέσα στη σεζόν και πραγματικά αξίζαμε αυτή την πρόκριση. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μας".

Τέλος, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην αντίδραση του ΠΑΟΚ στην αντεπίθεση που εξαπέλυσε η Βέντσπιλς στην τρίτη περίοδο: "Περιμέναμε αντίδραση από την Βέντσπιλς και το συζητήσαμε στα αποδυτήρια. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και νομίζω ότι μετά το πρώτο πεντάλεπτο στην Τρίτη περίοδο, ελέγξαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος".

Ο Λάκι Τζόουνς από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ, ανέφερε: "Θέλω να πω συγχαρητήρια στη Βέντσπιλς Έπαιξε σκληρά, με πολλή ενέργεια, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι. Εμείς ήρθαμε εδώ για να πετύχουμε το στόχο μας, κατοχή με κατοχή και στα 40 λεπτά. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, πολύ περήφανος για το προπονητικό μας επιτελείο. Όλοι μαζί, ήρθαμε εδώ και κάναμε τη δουλειά μας".

Photo Credits: championsleague.basketball

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ