BASKETBALL CH. LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Εξετάζουμε 3 διαφορετικές περιπτώσεις παικτών"

Παπαθεοδώρου: "Εξετάζουμε 3 διαφορετικές περιπτώσεις παικτών"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ βρέθηκε κοντά στην απόκτηση παίκτη, αλλά δεν τα κατάφερε και τόνισε πως η ομάδα του πλέον εξετάζει 3 περιπτώσεις παικτών.

Την Τετάρτη (15/11) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Νεπτούνας (19:00) εκτός έδρας και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε τόσο στην ερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας, όσο και στην ενίσχυση του ρόστερ του, επισημαίνοντας πως ο "Δικέφαλος" του Βορρά βρέθηκε κοντά στην απόκτηση παίκτη, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί η απόκτηση του.

Αρχικά σχολίασε τα εξής: "Αυτή τη φορά θα ταξιδέψουμε με καλύτερη ψυχολογία, παρά το γεγονός ότι έχουμε μπροστά μας έναν… Γολγοθά με πολλές μετακινήσεις με αεροπλάνα και λεωφορεία. Η ψυχολογία της ομάδας είναι πολύ καλύτερη μετά τη νίκη που κάναμε το Σάββατο. Παίζουμε με μια ομάδα, η οποία έχει 4 νίκες στον όμιλο, και παίζει σε πολύ καλό ρυθμό, με πολύ σωστή οργάνωση του παιχνιδιού και παίκτες υψηλής ποιότητας, τόσο Αμερικανούς, όσο και Λιθουανούς. Έχουμε μια δύσκολη αποστολή, αλλά είμαστε σε καλό επίπεδο αυτή την στιγμή και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια εμφάνιση που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε τη νίκη".

Για το αν η Νεπτούνας είναι το φαβορί του αγώνα: "Αυτή την στιγμή, η Neptunas έχει καλύτερα αποτελέσματα από εμάς, έχει μια πολύ καλή εικόνα, εντός και εκτός έδρας και έχει τα πλεονέκτημα επειδή παίζει στην έδρα της. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε δείξει με τις τελευταίες εμφανίσεις μας ότι μπορούμε να κοντράρουμε και ομάδες που είναι πιο ποιοτικές από εμάς, όπως είδαμε και στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Iberostar Tenerife. Σίγουρα το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε σε καλό επίπεδο και θα κάνουμε μια προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για την κατάσταση στον όμιλο: «Έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία, αλλά έχουμε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Θεωρώ ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να αλλάξει με μια μεγάλη νίκη που μπορεί να έρθει εκτός έδρας, να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας και να μας δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή. Δεν είναι εύκολο, αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας».

Για το αν σκέφτονται μόνο τον αγώνα της Τετάρτης με τη Νεπτούνας ή έχουν στο μυαλό τους και το Ρέθυμνο: «Είμαστε υποχρεωμένοι να ασχολούμαστε με αυτό το παιχνίδι. Ο στόχος μας και η προετοιμασία μας είναι για αυτό το ματς. Έτσι όπως είναι δομημένο το πρόγραμμα, δεν σου μένει αρκετός χρόνος να ασχοληθείς με το επόμενο παιχνίδι. Όταν επιστρέψουμε στην Ελλάδα, αργά το βράδυ της Πέμπτης, θα έχουμε μια μέρα για να ασχοληθούμε με το ματς του Σαββάτου».

Για την εικόνα της ομάδας μετά την αποχώρηση του Κέβιν Ντίλαρντ: «Εμείς προσπαθούμε με το υλικό που υπάρχει και με τα παιδιά που είναι διαθέσιμα να παίξουμε διαφορετικά και να έχουμε κάποια αποτελέσματα. Είναι πολύ πρώιμο για να το πούμε ακόμα, αλλά η εικόνα μας είναι καλύτερη και σε εμφανίσεις και σε αποτελέσματα. Αυτό φυσικά πρέπει να μετουσιωθεί και σε καλύτερα αποτελέσματα και σε μεγαλύτερη διάρκεια».

Για την ενίσχυση της ομάδας: « Η προσπάθεια συνεχίζεται όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Θα έλεγα ότι και τότε ήμασταν πολύ κοντά σε έναν παίκτη, αλλά δεν το καταφέραμε και τώρα είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Έχουμε κάποιους στόχους που έχουμε εντοπίσει και προσπαθούμε να τους κάνουμε να έρθουν στην Ελλάδα. Είμαστε κοντά και… μακριά, δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Πάντως υπάρχουν στόχοι που είναι εφικτοί. Δεν νομίζω να έχουμε παίκτη στον αγώνα της Τετάρτης, ίσως αυτό να συμβεί στο ματς του Σαββάτου. Θέλαμε έναν παίκτη πριν από τα ματς με Iberostar Tenerife και Άρη και αν τα καταφέρουμε να τον έχουμε σε ένα από τα 2 παιχνίδια αυτής της εβδομάδας θα είναι πολύ καλό για εμάς. Εξετάζουμε 3 διαφορετικές περιπτώσεις παικτών».

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ