BASKETBALL CH. LEAGUE

Παίζει με Γκαζιάντεπ και φεύγει ο Κλάσεν

Παίζει με Γκαζιάντεπ και φεύγει ο Κλάσεν
EUROKINISSI

Ο Οουεν Κλάσεν θα φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Γκαζιάντεπ (20/12), καθώς θα αποχωρήσει από τον "Δικέφαλο".

Η θητεία του 26χρονου Καναδού σέντερ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα είναι σύντομη, καθώς οι δύο πλευρές θα πάρουν... διαζύγιο.

Ο Οουεν Κλάσεν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκαζιάντεπ του Champions League θα αγωνιστεί για τελευταία με τον "Δικέφαλο", καθώς επιθυμεί να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Ο Κλάσεν, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία για λογαριασμό της Βούρζμπουργκ, ενώ στον "Δικέφαλο" δεν τα... βάφουν μαύρα για το διαφαινόμενο "διαζύγιο".

Ο γνώριμός μας Κιθ Κλάντον βρίσκεται στη λίστα του "Δικεφάλου", ο οποίος θα κινηθεί για την απόκτησή του, αν εκείνος αποχωρήσει από την Λουκόιλ Ακαντέμικ. Αν αυτό δεν συμβεί, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για κάποια άλλη περίπτωση παίκτη.

Ο Κιθ Κλάντον είχε υπογράψει στον ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν 2015-16 και την περσινή αγωνιστική περίοδο σε 30 συμμετοχές στη Stoiximan.gr Basket League είχε μέσο όρο 10 πόντους, 6,3 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ, 0,7 κλεψίματα, 2,7 λάθη και 0,4 μπλοκ.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ