BASKETBALL CH. LEAGUE

Όλα στραβά κι ανάποδα στον ΠΑΟΚ: Χτύπησε ο Μαργαρίτης!

Όλα στραβά κι ανάποδα στον ΠΑΟΚ: Χτύπησε ο Μαργαρίτης!

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αποχώρησε πρόωρα από το παρκέ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νεπτούνας, λόγω προβλήματος στο αριστερό χέρι (VIDEO).

Το ταξίδι στη Λιθουανία φαίνεται πως θα αφήσει πολλές "πληγές" στον ΠΑΟΚ. Μετά την απίστευτη ταλαιπωρία κατά τη μετάβαση της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη στην Κλαϊπέντα και την απώλεια των αποσκευών, ήρθε ο τραυματισμός του Βαγγέλη Μαργαρίτη να τα κάνει όλα ακόμη χειρότερα.

Ο αρχηγός του "δικεφάλου" αποχώρησε από το παρκέ στα μισά της β' περιόδου λόγω προβλήματος στο αριστερό χέρι (εξάρθρωση στον αντίχειρα), αφού χτύπησε σε μία ανύποπτη φάση. Ενώ έπαιζε άμυνα στο low post, κι εξασφαλίστηκε το εύκολο αμυντικό ριμπάουντ από τους συμπαίκτες του, δεν τους ακολούθησε στην επίθεση, παραμένοντας στη δική του ρακέτα. Οι διαιτητές διέκοψαν άμεσα το παιχνίδι, με τον έμπειρο φόργουορντ να πηγαίνει εσπευσμένα στον πάγκο, με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ να πέφτει αμέσως πάνω του.

Η ανάταξη του αντίχειρα έγινε άμεσα, με τον παίκτη να κάνει εξετάσεις μετά από το τέλος του αγώνα για να φανεί αν το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό.

Δείτε τη φάση:

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ