BASKETBALL CH. LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Το επιθετικό πρόβλημα μας έφερε εκνευρισμό"

Μαρκόπουλος: "Το επιθετικό πρόβλημα μας έφερε εκνευρισμό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως το επιθετικό πρόβλημα έφερε εκνευρισμό στην ομάδα του, αλλά παρά τον αποκλεισμό, έμεινε ικανοποιημένος από την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, παρά τον αποκλεισμό από την Τενερίφη, έμεινε ικανοποιημένος από την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως το επιθετικό πρόβλημα έφερε εκνευρισμό στους παίκτες του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε: "Γνωρίζαμε πως παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα η οποία πάει καλά στο πρωτάθλημα αλλά και στο Champions League. Εμείς με τις απώλειες δύο βασικών παικτών είχαμε επιθετικό πρόβλημα. Αυτό έφερε τον εκνευρισμό και σε συνδυασμό με την σκληρή άμυνα τω αντιπάλων, αυτά μας αποσυντόνισαν. Δεχτήκαμε κάποια εύκολα καλάθια που δεν έπρεπε να δεχτούμε βάσει των όσων είχαμε σχεδιάσει. Καλή τύχη στην Τενερίφη στο πρωτάθλημα και στο πρωτάθλημα".

Συνεχίζοντας τόνισε για το θέμα του εκνευρισμού που είχε ο ΠΑΟΚ: «Είπα πως εκνευρίστηκαν οι παίκτες γιατί δεν έβγαιναν οι επιθέσεις τόσο από την καλή άμυνα αλλά και από το δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων. Ετσι δεχτήκαμε καλάθια που δεν έπρεπε να δεχτούμε».

Για την διαιτησία: «Δεν είμαι διαιτητής. Δεν σφυρίζω εγώ, οι διαθτητές σφυρίζουν…».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Champions League: «Κάναμε μια καλή πορεία σύμφωνα με τα δεδομένα και τους τραυματισμούς. Από την αρχή της περιόδου απουσίαζαν δύο βασικοί, μετά απουσίαζε κι άλλος… Πάντως κάναμε καλή πορεία και συγχαρητήρια στους παίκτες».

Για την τεχνική ποινή με το οποίο ξεκίνησε το τρίτο δεκάλεπτο: «Διαμαρτυρήθηκαν (σ.σ. από τον ΠΑΟΚ) στους διαιτητές και οι διαιτητές έδωσαν τεχνική ποινή στο ημίχρονο. Εμείς παίζαμε το ματς μέσα στην ρακέτα από το πρώτο ημίχρονο και χτυπήσαμε μόνο μια βολή. Υπήρχαν περιπτώσεις που θα μπορούσαν να μας δώσουν κι άλλο φάουλ για κάποια άλλη βολή. Αυτό είναι το πιστεύω το δικό μας, μπορεί να κάνω και λάθος. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν άξιζε την νίκη η Τενερίφη που είναι πολύ καλή ομάδα».

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ