BASKETBALL CH. LEAGUE

Η Τενερίφη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η Τενερίφη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η Τενερίφη είναι η ομάδα που ξεχωρίζει από τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στον 2ο όμιλο της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League.

Την κάτοχο του πρώτου τίτλου θα αντιμετωπίσει (μεταξύ άλλων) ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση των ομίλων του Basketball Champions League που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία. Ο "δικέφαλος" κληρώθηκε στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη (κάτοχο του πρώτου BCL το 2017 και πρώην ομάδα των Φώτη Κατσικάρη, Κώστα Βασιλειάδη), την Βενέτσια, την Χάποελ Χολόν, τη Βόννη, την Οπάβα και δύο ομάδες που θα προκύψουν από τους τρεις προκριματικούς γύρους.

Μέχρι να τις μάθει, βέβαια, θα πρέπει να κάνει υπομονή ο "δικέφαλος", αφού οι προκριματικοί γύροι θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθούν στις 2 Οκτωβρίου, μία εβδομάδα δηλαδή πριν από την έναρξη της κανονικής περιόδου (9/10). Οι τελευταίοι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο όμιλο θα είναι μία εκ των Πρίστινα, Χρόνινχεν, Φρίμπουργκ, Αβτοντορ, Σακάρια και μία από τις Σιαουλιάι, Λέφσκι Σόφιας, Κάρχου, Οραντέα και Ναντέρ.

Οι ομάδες που απαρτίζουν τον όμιλο του ΠΑΟΚ (2ο):

Τενερίφη (Ισπανία)

Βενέτσια (Ιταλία)

Χάποελ Χολόν (Ισραήλ)

Βόννη (Γερμανία)

Οπάβα (Τσεχία)

Πρίστινα / Χρόνινχεν / Φρίμπουργκ / Αβτοντορ / Σακάρια

Σιαουλιάι / Λέφσκι Σόφιας / Κάρχου / Οραντέα / Ναντέρ

Δείτε ΕΔΩ τις αντιπάλους της ΑΕΚ και ΕΔΩ τις αντιπάλους του Προμηθέα

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ