BASKETBALL CH. LEAGUE

Επέστρεψαν οι Γκος και Ζάρας

Επέστρεψαν οι Γκος και Ζάρας
EUROKINISSI

Ο Φιλ Γκος και ο Θοδωρής Ζάρας τέθηκαν και πάλι στην διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου, ενώ το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (9/3) δεν ακολούθησε για προληπτικούς λόγους ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

O ΠΑΟΚ μετά την αναβολή του ντέρμπι με τον Άρη για την 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League έχει στρέψει την προσοχή του στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs του BasketBall Champions League με την Καρσίγιακα (14/3) στη Σμύρνη και οι Φιλ Γκος και Θοδωρής Ζάρας την Παρασκευή (9/3) επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Αμερικανός γκαρντ την Πέμπτη (8/3) δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας του εξαιτίας μίας φλεγμονής στον αγκώνα, αλλά την Παρασκευή (9/3) προπονήθηκε κανονικά. Επίσης, το πρόγραμμα του "Δικεφάλου" ακολούθησε και ο Θοδωρής Ζάρας, ο οποίος εξαιτίας ενός "σφιξίματος" στον τετρακέφαλο είχε προτιμηθεί να ξεκουραστεί την Πέμπτη (8/3), ενώ εκτός έμεινε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο 21χρονος φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και προτιμήθηκε για προληπτικούς λόγους να μην προπονηθεί, με την κατάστασή του πάντως να μην εμπνέει ανησυχία στις τάξεις του "Δικεφάλου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ