BASKETBALL CH. LEAGUE

Παλικαρίσια πρόκριση για την Μπαϊρόιτ

Παλικαρίσια πρόκριση για την Μπαϊρόιτ
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

H Μπαϊρόιτ ολοκλήρωσε την έκπληξη κόντρα στην Μπεσίκτας, πήρε... ισοπαλία στην Τουρκία και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Basketball Champions League. Άνετες προκρίσεις για Λούντβιχσμπουργκ και Μονακό.

Η Μπαϊρόιτ είχε δειξει τις προθέσεις της στην σειρά με την Μπεσίκτας από τον πρώτο αγώνα της μεταξύ τους σειράς για την φάση των 16 του Basketball Champions League, κερδίζοντας στην Γερμανία με 81-76. Μία εβδομάδα αργότερα ολοκλήρωσε την έκπληξη και πήρε παλικαρίσια πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Με μπροστάρηδες τους Γιορκ (17 πόντοι) και Μάρεϊ (15 πόντοι) οι Γερμανοί πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση, φτάνοντας στο φινάλε της τρίτης περιόδου να προηγούνται με 63-59, ενώ στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου ξέφυγαν με 70-62. Παρά μάλιστα την πίεση που δέχθηκαν από τους εξαιρετικούς Στρόμπερι (23 πόντοι) και Λαλέιν (18 πόντοι) δεν πτοήθηκαν στην τέταρτη περίοδο, καταφέρνοντας τελικά να πάρουν... ισοπαλία με 84-84 και παράλληλα την πρόκριση στην φάση των "8"!

Απέναντί της η Μπαϊρόιτ θα βρει την Λούντβιχσμπουργκ, η οποία ηττήθηκε μεν εντός έδρας με 74-86 από την Όλντενμπουργκ, ωστόσο πανηγύρισε την πρόκριση, αφού στον πρώτο αγώνα της σειράς είχε συντρίψει με 88-63 την αντίπαλό της εκτός έδρας.

Στον τρίτο αγώνα της βραδιάς η Μονακό έκανε... πάρτι κόντρα στην Ζιέλονα Γκόρα, συντρίβοντάς την με 90-60, περνώντας με δύο νίκες στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό της, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι της Μπάνβιτ με την Ναντέρ.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των δεύτερων αγώνων της φάσης των "16" του Basketball Champions League.

Τρίτη 13 Μαρτίου

Μπεσικτας - Μπαϊρόιτ 84-84 (76-81)

Λούντβιχσμπουργκ - Όλντενμπουργκ 74-86 (88-63)

Μονακό - Ζιέλονα Γκόρα 90-60 (84-82)

Τετάρτη 14 Μαρτίου

Καρίγιακα - ΠΑΟΚ (68-74)

Μπάνβιτ - Ναντέρ (74-66)

Νίμπουρκ - ΑΕΚ (98-88)

Τενερίφη - Μούρθια (74-66)

Στρασμπούρ - Νεπτούνας (68-73)

*Με έντονο χρώμα αναγράφονται οι ομάδες που προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση

*Στην παρένθεση αναφέρεται το σκορ των πρώτων αγώνων

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ