ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάλεψε για το θαύμα, αλλά αποκλείστηκε η Τσμόκι του Σαρικόπουλου

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Τσμόκι Μινσκ του εξαιρετικού Ζήση Σαρικόπουλου νίκησε την πολωνική Τορούν (90-73), δεν κατάφερε όμως να γυρίσει το -27 του πρώτου αγώνα και αποκλείστηκε από το Basketball Champions League.

Η ήττα στην Πολωνία, ήταν τελικά υπερβολικά βαριά για να την ανατρέψει η Τσμόκι. Η ομάδα της Λευκορωσίας πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στην Τορούν, την νίκησε με 90-73, δεν κατάφερε όμως να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Basketball Champions League καθώς στο πρώτο ματς είχε λυγίσει με διαφορά 27 πόντων.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος ήταν πολύ καλός με 17 πόντους από 7/12 δίποντα και 3/5 βολές, πήρε 6 ριμπάουντ, έκανε ένα κλέψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής και μαζί με τους Ντάριν Γκόβενς (21 πόντοι, 7/9 σουτ, 9 ασίστ)- Ντι Τζέι Σέλτον (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ) κυνήγησε το... άπιαστο, την ώρα που ο περσινός πρώτος σκόρερ της Basket League, Στέφαν Μούντι, έμενε χαμηλά με μόλις εννέα πόντους και 4 λάθη σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Πρώτος σκόρερ της Τορούν ήταν με 24 πόντους ο Ρομπ Λόουερι που είχε περάσει από τον Κόροιβο Αμαλιάδας και την Κηφισιά, ενώ από 10 είχαν οι Σνιγκ - Τσελ. Οι Πολωνοί δεν έκαναν καλή εμφάνιση, κράτησαν όμως το +27 του πρώτου αγώνα και συνεχίζουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο με στόχο να φτάσουν στον τρίτο και να διεκδικήσουν εκεί την πρόκρισή τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-18, 49-41, 71-55, 90-73

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ