BASKETBALL CH. LEAGUE

Ονειρεύονται διεξαγωγή του Final Four του BCL στο Ισραήλ στην Χάποελ Ιερουσαλήμ

Israel's Lior Eliyahu, right, shoots the ball while Italy's Danilo Gallinari, tries to stop him during the EuroBasket European Basketball Championship match, round of sixteen, between Israel against Italy, at Pierre Mauroy stadium in Lille, northern France, Sunday, Sept. 13, 2015. Serbia won 94-81. (AP Photo/Michel Euler)
AP Photo/Michel Euler AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο Λιόρ Ελιάχου της Χάποελ Ιερουσαλήμ, αντιπάλου της ΑΕΚ στο Basketball Champions League, δήλωσε πως αν η ομάδα του προκριθεί στο Final Four τότε λογικά θα φιλοξενήσει την διοργάνωση.

H σεζόν 2018/19 δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Όπως φαίνεται όμως, στην Χάποελ Ιερουσαλήμ έχουν έναν ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό τους: Θέλουν να προκριθούν στο Final Four του Basketball Champions League, προκειμένου να φιλοξενήσουν την διοργάνωση στο Ισραήλ.

Αυτό υποστήριξε σε συνέντευξή του ο αρχηγός της αντιπάλου της ΑΕΚ στην φάση των Ομίλων του BCL, Λιόρ Ελιάχου, δίνοντας το στίγμα του ενόψει της σεζόν 2018/19.

" Ο πρώτος στόχος μας είναι να περάσουμε την πρώτη φάση και να φτάσουμε στα προημιτελικά. Από όσο μπορώ να καταλάβω όμως αν φτάσουμε στο Final Four τότε αυτό θα διεξαχθεί στο Ισραήλ" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός φόργουορντ, αποκαλύπτοντας έτσι - ίσως και κατά λάθος - τις προθέσεις της ομάδας του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η επιτροπή του BCL έχει αποφασίσει ότι το Final Four της διοργάνωσης θα διεξάγεται κάθε χρόνο στην χώρα μίας εκ των τεσσάρων φιναλίστ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εμπορική του επιτυχία. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο Final Four της διοργάνωσης να διεξαχθεί στην Τενερίφη το 2017 και το δεύτερο στην Αθήνα φέτος (2018), με την ΑΕΚ να κατακτά το τρόπαιο.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ