BASKETBALL CH. LEAGUE

Οι παίκτες του Basketball Champions League επιλέγουν τον αγαπημένο τους αθλητή

BASKET LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
BASKET LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Η FIBA ρώτησε τους μπασκετμπολίστες του BCL ποιος είναι ο αγαπημένος τους αθλητής και οι απαντήσεις τους έχουν από αρκετό, έως πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δείτε τι είπε κάθε ένας από αυτούς.

Μεγάλη η συζήτηση για το ποιος είναι ο κορυφαίος στην ιστορία των σπορ, σίγουρα πιο εύκολη όμως η επιλογή του αγαπημένου αθλητή για κάθε έναν από εμάς. Η FIBA έκανε αυτή την ερώτηση στους μπασκετμπολίστες του Champions League, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να παίρνει επτά ψήφους και τον Μάικλ Τζόρνταν να τον ακολουθεί με πέντε.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο Ζέλικο Σάκιτς, ο Ντέιβ Ντουτζίνσκι, ο Κάιλ Γουίλτζερ και ο Αουγκούστο Λίμα επέλεξαν τον Μάικλ Τζόρνταν. Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας και ο Βίτορ Μπενίτε επέλεξαν τον συμπατριώτη τους, Άιρτον Σένα. Ο Σέμους Χαζέρ, ο Ρίκι Λίντο κι ο Γκέιμπ Γιορκ πήγαν με τον Κόμπι Μπράιαντ. Ο Ντάισον Πιέρ, ο Μουστάφα Φαλ, ο Εμάνουελ Τέρι, ο Ζακ Χάνκινς, ο Τζέιμς Φελντέιν, ο Ντέιβιντ Χόλστον και ο Μάρτιν Μπρούνινγκ επέλεξαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κρις Ράις και ο Τζόρνταν Ντέιβις τον Άλεν Άιβερσον, ενώ ο Μπράντον Μπράουν με τη Σερίνα Γουίλιαμς, ο ΤαΣόν Τόμας με τον Μοχάμεντ Άλι κι ο Αξέλ Ζιλιέν με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι παίκτες του Basketball Champions League επιλέγουν τον αγαπημένο τους αθλητή
TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ