BASKETBALL CH. LEAGUE

Οι Λόντον Λάιονς θέλουν να αναγεννήσουν τον άλλοτε ΝΒΑερ Μπάιρον Μάλενς

Los Angeles Clippers' Byron Mullens runs down the court against the Orlando Magic during the second half of an NBA basketball game in Los Angeles, Monday, Jan. 6, 2014. The Clippers won 101-81. (AP Photo/Danny Moloshok)
Los Angeles Clippers' Byron Mullens runs down the court against the Orlando Magic during the second half of an NBA basketball game in Los Angeles, Monday, Jan. 6, 2014. The Clippers won 101-81. (AP Photo/Danny Moloshok) AP

ΝΒΑ, Ντουμπάι, Ιράν, Νότια Κορέα, Ιαπωνία και τώρα Λονδίνο. Η πορεία του Μπάιρον Μάλενς (που το 2011 είχε συμφωνήσει με τον Πανιώνιο) δεν είναι ακριβώς αυτή που ονειρευόταν ο άλλοτε ψηλός της Οκλαχόμα Σίτι και της Σάρλοτ.

Έπαιξε για μια πενταετία στο ΝΒΑ, έκανε δύο καλές σεζόν (2011/12 και 2012/13) με τη Σάρλοτ έχοντας 9.9 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 24.5 λεπτά συμμετοχής σε σύνολο 118 αγώνων, στη συνέχεια όμως η καριέρα του Μπάιρον Μάλενς γλίστρησε σε κατηφόρα. Τώρα, ο 31χρονος σέντερ που στη διάρκεια του lockout του 2011 είχε συμφωνήσει με τον Πανιώνιο, ελπίζει ότι μετά από την περιπλάνησή του σε χώρες χωρίς μπασκετική παράδοση θα βοηθήσει τους Λόντον Λάιονς στα προκριματικά του Basketball Champions League και θα αναγγενηθεί μαζί τους για να γυρίσει σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στους Σάρλοτ Μπόμπκατς και από τους Λος Άντζελες Κλίπερς στους Φιλαδέλφια Σέβεντι Σίξερς, ο Μάλενς προσπάθησε να καθιερωθεί στο ΝΒΑ, είχε ένα καλό πακέτο επιθετικά και μπορούσε να εκτελέσει από μέση και μακρινή απόσταση, δεν τα κατάφερε όμως. Ακολούθησαν θητείες στην Κίνα, τα βάθη της Τουρκίας, το Ντουμπάι, το Ιράν, τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία και τώρα προέκυψε η προοπτική των Λιονταριών του Λονδίνου που πριν από μερικές εβδομάδες απέκτησαν και τον επίσης πρώην παίκτη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (και των Κολοσσού - Πανιωνίου) ΝτιΆντρε Λίγκινς .

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ