Ο... βασιλιάς Μπόγρης

Με μία ελληνική σημαία στην πλάτη πανηγύρισε την κατάκτηση του Basketball Champions League ο Γιώργος Μπόγρης. Δείτε φωτογραφίες και videos από τα πανηγύρια της Τενερίφης και του Ελληνα σέντερ.

Η Τενερίφη κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στο νεοσύστατο Basketball Champions League και ο Γιώργος Μπόγρης το πανηγύρισε με τη ψυχή του, κι ας μην είχε μεγάλη συνδρομή στον τελικό με τη Μπάνβιτ. Η ουσία είναι ότι ο Ελληνας σέντερ αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στο δρόμο προς τον τίτλο και δεν επιλέχθηκε τυχαία στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού ο Μπόγρης κρέμασε μία ελληνική σημαία στην πλάτη, έκοψε το ένα διχτάκι και βρέθηκε στο επίκεντρο των πανηγυρισμών της ισπανικής ομάδας, η οποία γιόρτασε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της μαζί με τους οπαδούς της. Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από τα πανηγύρια του Μπόγρη, καθώς και το video από τα αποδυτήρια της Τενερίφης.

Δείτε παρακάτω video από τα αποδυτήρια της Τενερίφης, τις συνεντεύξεις των παικτών και τις φωτογραφίες του Γιώργου Μπόγρη να πανηγυρίζει με την ελληνική σημαία στην πλάτη...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Old Fashioned είναι το μόνο κοκτέιλ για τον χειμώνα

Είναι δυνατό, διαχρονικό και τόσο απλό που μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου.

Όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Claudia Schiffer και ο Axl Rose τα πίνανε στο La Mamunia

Οργασμός 90s καλτίλας στο βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ