ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο οδοστρωτήρας του ΝΒΑ που ανυπομονεί να παίξει στο ΟΑΚΑ

Ο οδοστρωτήρας του ΝΒΑ που ανυπομονεί να παίξει στο ΟΑΚΑ

Ο Αμάρ'ε Στάνταμαϊρ έρχεται στην Ελλάδα, για να παίξει το απόγευμα της Τρίτης (10/10 στις 19:30) στο ΟΑΚΑ, μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους. Και ναι, είναι χαρούμενος γι' αυτό (PHOTO).

Δεν είναι πολύ μεγάλος, διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του. Θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμη στο ΝΒΑ, όμως τα πόδια του δεν ήταν αρκετά δυνατά για να τον κρατήσουν όρθιο στο κορυφαίο επίπεδο του κόσμου. Ο Αμάρ'ε Στάνταμαϊρ βρίσκεται εκτός Λίγκας από το 2016, έπαιξε τη σεζόν 2016/17 στη Χάποελ Ιερουσαλήμ (στην οποία άλλωστε έχει μερίδιο των μετοχών) και γύρισε φέτος εκεί για να δει αν μπορεί να διεκδικήσει ένα τελευταίο συμβόλαιο στις ΗΠΑ πριν γράψει τον επίλογο της καριέρας του. Προς το παρόν, ο άλλοτε οδοστρωτήρας του ΝΒΑ δηλώνει ανυπόμονος να μπει το απόγευμα της Τετάρτης (10/10 στις 19:30) στο παρκέ του ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Basketball Champions League 2018/19.

" Αθήνα, Ελλάδα, θα τα πούμε απόψε. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους αύριο βράδυ" έγραψε ο Στάνταμαϊρ στο προφίλ του στο Instagram ως λεζάντα στην εικόνα που δείχνει τον Παρθενώνα. Αν δεν σκοπεύατε να βρεθείτε στην αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, σκεφτείτε το. Αξίζει να κάνετε μια βόλτα στο ΟΑΚΑ για να δείτε μια καλή ομάδα που έχει στο ρόστερ της ποιοτικούς παίκτες όπως ο Ταμίρ Μπλατ, ο Τζέι Κόβαν Μπράουν, ο Λιόρ Ελιγιάχου, ο Τζέιμς Φελντέιν, ο Κρις Τζόνσον, ο Γιογκέβ Οχαγιόν, ο Τζος Όουενς και φυσικά ο Αμάρ'ε Στάνταμαϊρ. Σε περίπτωση που δεν θυμάστε τι έκανε στο ΝΒΑ, απολαύστε αυτό το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ