BASKETBALL CH. LEAGUE

Ο Ντέιβιντ Χόλστον των 173 εκατοστών έβαλε 31 πόντους στη νίκη της Ντιζόν

Ο Ντέιβιντ Χόλστον των 173 εκατοστών έβαλε 31 πόντους στη νίκη της Ντιζόν

Φοβερή εμφάνιση από τον βραχύσωμο πόιντ γκαρντ Ντέιβιντ Χόλστον στην εντός έδρας νίκη της Ντιζόν επί της Λιετκαμπέλις για τον Γ' όμιλο του Basketball Champions Leaugue (VIDEO).

Είναι 32 ετών, έχει ύψος 1μ.73 και παίζει στη Ντιζόν. Ο Ντέιβιντ Χόλστον έχει 14.7 πόντους, 1.5 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 28.3 λεπτά συμμετοχής στο φετινό Basketball Champions League, το βράδυ της Τετάρτης (23/1) όμως έσπασε τα κοντέρ στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Λιετκαμπέλις (99-91).

Ο Αμερικανός γκαρντ έπαιξε 35 λεπτά απέναντι στους Λιθουανούς, για να σκοράρει 31 πόντους με 3/5 δίποντα, 7/13 τρίποντα και 4/5 βολές, να μοιράσει έξι ασίστ, να κλέψει τέσσερις μπάλες, να κάνει μόλις ένα λάθος και να συγκεντρώσει 31 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης που αποτελούν και την κορυφαία φετινή του επίδοση.

Ο γεννημένος στο Πόντιακ του Μίσιγκαν Ντέιβιντ Χόλστον, έπαιξε στο Σικάγο Στέιτ από το 2005 έως το 2009, πριν συνεχίσει στην Καρσίγιακα, την Άρτλαντ Ντράγκονς, τη Μερσίν, γυρίσει στην Άρτλαντ Ντράγκονς, παίξει στη Ντιζόν, τη Σαμσούν και επιστρέψει φέτος στη Ντιζόν για να αγωνιστεί μαζί της στο Basketball Champions League.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ