ΜΠΑΣΚΕΤ

Νοκ άουτ ο Ζήσης, που χάνει το ματς με την ΑΕΚ

Νοκ άουτ ο Ζήσης, που χάνει το ματς με την ΑΕΚ
EUROKINISSI

Ο Νίκος Ζήσης θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς ο τραυματισμός που υπέστη την Κυριακή (21/10) θα τον αφήσει εκτός μάχης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Η εκδήλωση που προετοίμαζε τόσο καιρό η ΑΕΚ για τον Νίκο Ζήση, προκειμένου να τον τιμήσει για την προσφορά του στην "Ένωση" και το ελληνικό μπάσκετ, δεν πρόκειται να γίνει. Τουλάχιστον όχι στο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης (24/10, 19:30) για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League . Ο λόγος είναι ο τραυματισμός που υπέστη τρεις ημέρες πριν από το παιχνίδι, ο οποίος θα τον κρατήσει τουλάχιστον για δύο εβδομάδες εκτός γηπέδων.

Ο 35χρονος γκαρντ χτύπησε στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης της Μπάμπεργκ με την Μπρεμερχάβεν (21/10) για το γερμανικό πρωτάθλημα. Ο Ζήσης δεν επέστρεψε στο παρκέ, προσθέτοντας το όνομά του στη λίστα των τραυματιών της γερμανικής ομάδας. Η Μπάμπεργκ έχει χάσει τους Μόρις Στάκι και Πάτρικ Χέκμαν από την προηγούμενη εβδομάδα και δεν υπολογίζει ακόμα τον Ρίκι Χίκμαν, μετά την εγχείρηση που έκανε τον περασμένο Ιούλιο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ