BASKETBALL CH. LEAGUE

MVP του Basketball Champions League o Ταϊρίς Ράις

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής διάρκεια του Basketball Champions League αναδείχθηκε ο "δήμιος" της ΑΕΚ, ο πολύπειρος Αμερικανός γκαρντ της Μπάμπεργκ, Ταϊρίς Ράις.

Στα χέρια του Ταϊρίς Ράις κατέληξε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (4/5). Ο 32χρονος πόιντ γκαρντ της Μπάμπεργκ οδήγησε την ομάδα του στο Final Four της διοργάνωσης με μια σπουδαία εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, στον δεύτερο προημιτελικό με την ΑΕΚ (25 πόντοι, 5 ασίστ), ενώ στη διάρκεια της περιόδου είχε 16.8 πόντους με 44.5% στο δίποντο, 36.7% στο τρίποντο, 86% στις βολές, 2.5 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1.1 κλεψίματα ανά 30.1 λεπτά.

Υποψήφιος για το βραβείο του MVP της ρέγκιουλαρ σίζον ήταν και ο Βινς Χάντερ της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός σέντερ έκανε τρομερή χρονιά, ήταν με 18 πόντους ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και με 22.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης επίσης ο κορυφαίος του Basketball Champions League, ωστόσο φαίνεται πως στο τέλος μέτρησε η πρόκριση στο Final Four, εκεί που έφτασε ο Ταϊρίς Ράις για να ηττηθεί στον ημιτελικό από την Βίρτους Μπολόνια .

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ