BASKETBALL CH. LEAGUE

MVP της χρονιάς ο Θίοντορ

MVP της χρονιάς ο Θίοντορ

Ο Τζόρνταν Θίοντορ της Μπάνβιτ αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης για την κανονική περίοδο του Basketball Champions League.

Ο Τζόρνταν Θίοντορ είναι ο κυριότερος λόγος που η Μπάνβιτ όχι μόνο έφτασε μέχρι το Final Four του Basketball Champions League, αλλά θα διεκδικήσει απόψε και τον τίτλο απέναντι στο φαβορί και οικοδέσποινα του τουρνουά, την Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη η επιλογή του 27χρονου Αμερικανού γκαρντ ως ο πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Θίοντορ ήταν ο κορυφαίος πασέρ (με 7,7 ασίστ ανά αγώνα) και τέταρτος καλύτερος σκόρερ (με 16,2 πόντους μ.ό.) της χρονιάς στο Basketball Champions League. Στον προχθεσινό ημιτελικό με τη Μονακό, δε, ήταν ο κύριος υπεύθυνος για τη νίκη της τουρκικής ομάδας με 83-74, καθώς είχε 21 πόντους και 11 ασίστ.

Το βράδυ του Σαββάτου ανακοινώθηκαν επίσης οι καλύτερες πεντάδες της χρονιάς ( με τον Γιώργο Μπόγρη στην πρώτη και τον Ντούσαν Σάκοτα στη δεύτερη), καθώς και η ανάδειξη ενός άλλου παίκτη της Μπάνβιτ, του Φουρκάν Κορκμάζ, ως ο κορυφαίος νεαρός παίκτης της σεζόν.

MVP της χρονιάς ο Θίοντορ
TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ