BASKETBALL CH. LEAGUE

MVP της 6ης αγωνιστικής του Champions League ο Μπόγρης

MVP της 6ης αγωνιστικής του Champions League ο Μπόγρης

Ο Γιώργος Μπόγρης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 6ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Απολαύστε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του από το παιχνίδι με την Αβελίνο.

Ο Γιώργος Μπόγρης πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση - αλλά και μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του - στο χθεσινό (23/11) παιχνίδι της Τενερίφη με την Αβελίνο για την 6η αγωνιστική της Basketball Champions League , στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 76-75.

Ο Έλληνας σέντερ ήταν ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 22 πόντους με 11/15 δίποντα, 0/2 βολές, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 28 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης της FIBA. Μία επίδοση που τελικά του χάρισε και το βραβείο του MVP της αγωνιστικής. Οι 22 πόντοι που σημείωσε δε, αποτελούν season high για αυτόν φέτος, με το προηγούμενο να είναι οι 14 πόντοι που είχε σημειώσει στο παιχνίδι με την Οστάνδη. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του 27χρονου σέντερ από το χθεσινό (23/11) παιχνίδι.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ