BASKETBALL CH. LEAGUE

MVP με το "καλημέρα" ο Μποχωρίδης

MVP με το "καλημέρα" ο Μποχωρίδης

Η επίδραση του Λευτέρη Μποχωρίδη στο παιχνίδι του Άρη φάνηκε με το "καλημέρα", αφού ήρθε το "διπλό" επί της Ζιελόνα Γκόρα κι ανάδειξή του σε MVP της αγωνιστικής στο Basketball Champions League (VIDEO).

Με το "καλημέρα" ο Λευτέρης Μποχωρίδης έδειξε ότι είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά για τον Άρη . Δέκα μόλις ημέρες μετά την επιστροφή του στο Nick Galis Hall, έκανε μια σπουδαία εμφάνιση, οδηγώντας τους "κίτρινους" στην εκτός έδρας νίκη επί της Ζιελόνα Γκόρα . Κι όχι μόνο αυτό, αλλά συνδύασε το γεγονός με την ανάδειξή του σε MVP της 8ης αγωνιστικής στο Basketball Champions League.

Όπως είναι λογικό, αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο των ημερών στη διοργάνωση, με τον ίδιο να επισημαίνει στην ιστοσελίδα του BCL πως " είμαι χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα και έκανα μια καλή εμφάνιση, που βοήθησε την ομάδα να πάρει μια σημαντική νίκη. Είμαι χαρούμενος για όλη την ομάδα, γιατί παίξαμε ενωμένοι και πήραμε αυτό που θέλαμε".

Η επιρροή του στο θετικό αποτέλεσμα για τον Άρη αποτυπώνεται με αριθμούς, αφού προσέφερε 22 πόντους (με 4/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 5/5 βολές), 3 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 τάπα σε 31'34'' συμμετοχής, όντας ο παίκτης που βρέθηκε στο παρκέ περισσότερο από κάθε άλλον για την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη. Όταν η κουβέντα πήγε στην ανάδειξή του σε MVP πάντως, δεν θέλησε να εστιάσει στα δικά του κατορθώματα, αλλά στα ομαδικά: " Το πιο σημαντικό είναι ότι όλη η ομάδα με βοήθησε να παίξω τόσο καλά, εγώ από μέρους μου έκανα απλά τη δουλειά μου, έβαλα κάποια σουτ και βοήθησα στη νίκη. Είμαι πολύ περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα. Είναι βαριά, έχει μπόλικη ιστορία πίσω της και αρκετούς τίτλους. Γύρισα για να βοηθήσω".

MVP με το "καλημέρα" ο Μποχωρίδης

Όσο για τους στόχους του Άρη; " Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, οπότε αυτή η νίκη είναι εξόχως σημαντική", ανέφερε αρχικά πριν αναφερθεί στο κομμάτι της σύγκρισης με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, με τον οποίο συνυπήρξε για μία διετία στον Παναθηναϊκό Superfoods: " Φυσικά είναι τιμή να σε συγκρίνουν με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Είμαι περήφανος που έχω υπάρξει συμπαίκτης του, που δούλεψα μαζί του για δύο χρόνια και έμαθα τόσα πολλά από εκείνον. Είναι ταπεινός όλη την ώρα. Το πιο σπουδαίο για εκείνον είναι πως πάντα παίρνει τις σωστές αποφάσεις στο τέλος των αγώνων".

Φυσικά, δεν θα μπορούσε παρά να ερωτηθεί για τον προπονητή του, τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο αριστερόχειρας γκαρντ απάντησε πως " είναι σπουδαία εμπειρία να δουλεύω μαζί του, είναι ένας επιτυχημένος προπονητής. Ένας πραγματικός θρύλος. Για μένα ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για να γυρίσω στον Άρη και να παίξω γι αυτόν, οπότε είμαι χαρούμενος που πιστεύει σε μένα και αυτή την εμπιστοσύνη προσπαθώ να του ανταποδώσω".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ