BASKETBALL CH. LEAGUE

Μπόγρης: "Δεν ήμουν χαρούμενος φέτος"

EURO CUP / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΟΥΛΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EURO CUP / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΟΥΛΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα για τη μεταγραφή από τον Προμηθέα Πάτρας στην Τενερίφη, τις δυσκολίες και την εύκολη απόφαση της επιστροφής στη Liga Endesa.

Δέκα μέρες μετά την μετακόμισή του στη Liga Endesa, για να ξαναφορέσει τη φανέλα της Τενερίφης, ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα για την απόφαση που πήρε και το σύντομο πέρασμά του από τον Προμηθέα Πάτρας.

Ήταν τόσο εύκολη η απόφαση της επιστροφής στην Ισπανία για εκείνον; "Πολύ! Δεν ήμουν πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα φέτος, ο Τσους (Βιντορέτα) με πήρε τηλέφωνο και έτσι ξεκίνησαν όλα. Μέσα σε ένα λεπτό, όλα ήταν ξεκάθαρα, υπήρξε άμεσα επικοινωνία με τον ατζέντη μου, προσπαθώντας να βρεθεί γρήγορα λύση στο θέμα. Δεν χρειαζόταν να μάθω πολλά: έχω ξαναδουλέψει με τον συγκεκριμένο προπονητή, έχω ζήσει στο παρελθόν στο νησί, ξέρω τους ανθρώπους της ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα" απάντησε.

- Η επιστροφή στην Τενερίφη είναι μια πρόκληση μετά από μια όχι και τόσο καλή εκκίνηση στον Προμηθέα Πάτρας;

"Όταν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας σου παίζεις σε τοπ επίπεδο και πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω, είναι δύσκολο να προσαρμοστείς. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια στα οποία θα νιώσεις πίεση. Μετά από μια εβδομάδα εκεί, κατάλαβα ότι έπρεπε να γυρίσω στην Ισπανία. Η πρώτη μου επιλογή ήταν από τότε η Τενερίφη κι ο Τσους Βιντορέτα".

- Πώς είναι το πρωτάθλημα δίχως τον Ολυμπιακό;

"Είναι κακό για όλους, μια άσχημη κατάσταση. Κακή για το ίδιο το πρωτάθλημα, αλλά και για τους παίκτες. Η εικόνα του πρωταθλήματος είναι χειρότερη, όλοι χρειαζόμαστε τα ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ