BASKETBALL CH. LEAGUE

Μπάμπεργκ: Μόνο ο αρχηγός είπε "όχι" στο ψαλίδι

Μπάμπεργκ: Μόνο ο αρχηγός είπε "όχι" στο ψαλίδι

Η Μπάμπεργκ ενημέρωσε για την απόφαση όλων, πλην ενός, να αποδεχθούν την πρόταση της διοίκησης για μείωση των μισθών κατά 50% για τον Απρίλιο λόγω του κορονοϊού. Μόνο ο αρχηγός της γερμανικής ομάδας αρνήθηκε.

Η Μπάμπεργκ προχώρησε σε μείωση των μισθών όλων των μελών της ομάδας κατά 50% για τον Απρίλιο, μετά από team meeting που πραγματοποιήθηκε με θέμα τη διαχείριση τις κατάστασης που έχει διαμορφωθεί λόγω του κορονοϊού. Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι όλοι, πλην ενός, αποδέχθηκαν τη συγκεκριμένη πρόταση της διοίκησης. Ο μοναδικός που απάντησε αρνητικά ήταν ο αρχηγός, Έλια Χάρις, την απογοήτευση προς το πρόσωπο του οποίου εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας.

Ο Μίχαελ Στόσεκ ανέφερε πως " είμαι ευγνώμων σε όλους όσους υποστηρίζουν την ομάδα σε αυτή την κρίση και όλους όσους αποδέχθηκαν τα αναπόφευκτα μέτρα που πήραμε. Είμαι όμως πολύ απογοητευμένος με τον αρχηγό μας, Έλια Χάρις, ο οποίος δεν φάνηκε αντάξιος των απαιτήσεων του να είναι το παράδειγμα, όντας ο μοναδικός που αρνήθηκε την πρόταση".

Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο βασικός χορηγός του γερμανικού συλλόγου δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάποια τροποποίηση της συμφωνίας που υπάρχει, καταβάλλοντας κανονικά το ποσό που προβλέπεται στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι δύο ομάδες. Γεγονός που βοηθά στη ρευστότητα των ταμείων της Μπάμπεργκ, την ώρα που όλα έχουν "παγώσει" στη Γερμανία τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ