BASKETBALL CH. LEAGUE

Μέλος Δ.Σ της Γαλατάσαραϊ: "Το BCL μας έδωσε 350.000 ευρώ για να το επιλέξουμε"

Μέλος Δ.Σ της Γαλατάσαραϊ: "Το BCL μας έδωσε 350.000 ευρώ για να το επιλέξουμε"

Ο Ομέρ Τσανσέβερ, μέλος του Δ.Σ της Γαλατάσαραϊ, παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι ο σύλλογος έλαβε από το Basketball Champions League 350.000 για να το προτιμήσει έναντι του Eurocup.

Η απόφαση της Γαλατάσαραϊ να αφήσει το Eurocup για το Basketbll Champions League αποτέλεσε ακόμα ένα ισχυρό χτύπημα του BCL στην EuroLeague Basketball. Από ότι φαίνεται ωστόσο, η απόφαση της τουρκικής ομάδας δεν έγινε αποκλειστικά με αγωνιστικά κριτήρια.

Ο Ομέρ Τσανσέβερ, μέλος του Δ.Σ της ομάδας, ήταν αυτός που με δηλώσεις του σε τουρκικό σάιτ επιβεβαίωσε αυτό το γεγονός, αφού υποστήριξε ότι το BCL έδωσε 350.000 ευρώ στην τουρκική ομάδα για να μεταπηδήσει στην διοργάνωση.

"Κάναμε μία καλή συμφωνία λόγω του brand name της Γαλατάσαραϊ και πήραμε 350.000 ευρώ. Μόλις υπογράψαμε το ανακοινώσαμε" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσανσέβερ, για να προσθέσει ότι "υπογράψαμε συμβόλαιο για 3+2 χρόνια". Η συγκεκριμένη δήλωση αναμένεται να συζητηθεί βέβαια, αφού πρόκειται για επίσημη παραδοχή από μέλος ενός συλλόγου που μεταπήδησε από το Eurocup στο BCL ότι υπήρχαν οικονομικά κίνητρα πίσω από την απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες εβδομάδες το BCL έχει πετύχει καίρια χτυπήματα στο Eurocup, αφού εκτός της Γαλατάσαραϊ έχει ακόμα να αποκτήσει με... μεταγραφή την Τόφας Προύσας και τις Νταρουσάφακα, Μπιλμπάο και Ρίτας Βίλνιους, δείχνοντας ότι έχει ως στόχο να "πνίξει" το EuroCup.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ