ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγάλη μάχη για Προμηθέα, δοκιμασία για ΠΑΟΚ, φινάλε για Άρη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Προμηθέας υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League, θέλοντας να σπάσει το αήττητο της ομάδας του Κέβιν Πάντερ. Δύσκολη αποστολή για ΠΑΟΚ στην Ισπανία, φινάλε για Άρη στο FIBA Europe Cup.

Ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται την αήττητη Βίρτους Μπολόνια (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League, στο ντέρμπι κορυφής του 4ου Ομίλου, ξέροντας ότι με νίκη θα "πιάσει" την ομάδα του Κέβιν Πάντερ στην κορυφή.

Οι Πατρινοί έχουν δύσκολο έργο, ωστόσο βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα έχουν ως "όπλο" την έδρα τους για να φτάσουν στη νίκη κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί στην Ισπανία, αντιμετωπίζοντας την αήττητη Τενερίφη (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr). Ο "Δικέφαλος" έχει τρομερά δύσκολο έργο κόντρα στην παρέα του άλλοτε παίκτη του Θαντ ΜακΦάντεν, αλλά δεν σκοπεύει να πέσει αμαχητί, αφού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, γεγονός που αποδεικνύεται από τις 3 συνεχόμενες νίκες που μετράει στην διοργάνωση.

Τέλος, νωρίτερα από όλους, ο Άρης θα γράψει τον επίλογό του στο FIBA Europe Cup, υποδεχόμενος για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων διοργάνωσης, την Λουκόιλ (19:00). Οι "κίτρινοι" έχουν ήδη αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης, παίζοντας καθαρά για το γόητρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ