ΜΠΑΣΚΕΤ

Λιθουανικές δοκιμασίες για ΑΕΚ και Προμηθέα

Λιθουανικές δοκιμασίες για ΑΕΚ και Προμηθέα
EUROKINISSI

ΑΕΚ και Προμηθέας ρίχνονται στη μάχη του Basketball Champions League, έχοντας δύσκολες αποστολές κόντρα στις λιθουανικές Λιετκαμπέλις και Νέπτουνας αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ και ο Προμηθέας θέλουν να αφήσουν πίσω τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και να συνεχίσουν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στο Basketball Champions League για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας αμφότεροι λιθουανικές ομάδες.

Η ΑΕΚ, χωρίς τους Εξέβιερ Ράταν-Μέις και Βασίλη Καββαδά και εξαιρετικά αμφίβολους τους Βασίλη Ξανθόπουλο και Ντούσαν Σάκοτα, υποδέχεται την Λιετκαμπέλις (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), ψάχνοντας την 5η νίκη της στη διοργάνωση. Ο Λούκα Μπάνκι παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι η "Ένωση" βρίσκεται σε κατάσταση... έκτακτης ανάγκης λόγω των τραυματισμών, φτάνοντας στο σημείο να καλέσει τον έφηβο Στέργιο Πράπα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας για να διεξαχθεί οικογενειακό διπλό!

Ο Προμηθέας από την πλευρά του - ο οποίος συμφώνησε χθες (12/11) με τον Τζέικ Όντουμ - έχει και αυτός δύσκολο έργο, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Νέπτουνας (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) μην έχοντας λογικά τους Λάνγκστον Χολ και Οκτάβιους Έλις στην αποστολή για ακόμα ένα παιχνίδι. Οι Πατρινοί έχουν κι αυτοί ρεκόρ 4-1 και ψάχνουν την 5η νίκη τους στην διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ