BASKETBALL CH. LEAGUE

Ξανά χωρίς Θίοντορ η προπόνηση της ΑΕΚ

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Τζόρνταν Θίοντορ δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη (12/3) και πλέον η παρουσία του στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των "16" του Basketball Champions League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό της φάσης των "16" του Basketball Champions League και ο Λούκα Μπάνκι είναι πολύ πιθανό να μην έχει στη διάθεσή του τον Τζόρνταν Θίοντορ ο οποίος παρέμεινε στα "πιτς" και στην προπόνηση της Τρίτης (12/3).

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Θίοντορ δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά η κάκωση στο αριστερό πόδι δεν του το επέτρεψε κι αποχώρησε λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει δεδομένα διαθέσιμους τους τραυματίες Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά.

Μιλώντας για την αναμέτρηση ο Μπάνκι υπογράμμισε:

" Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αύριο. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και αποφασιστικά τη δουλειά, που ξεκινήσαμε στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που επιθυμώ και αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να έχουν την ίδια προσέγγιση με τον πρώτο αγώνα και να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που είναι η νίκη.

Από την άλλη, ξέρουμε, ότι ο ΠΑΟΚ ήρθε στην Αθήνα αποφασισμένος να πραγματοποιήσει μία μεγάλη εμφάνιση και να πάρει τη ρεβάνς. Χρειάζεται -το ξαναλέω- συγκέντρωση και τα σαράντα λεπτά, ομαδικό πνεύμα και με τη βοήθεια των οπαδών μας, που θα βρίσκονται στο πλευρό μας θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ