BASKETBALL CH. LEAGUE

Κρίσιμοι αγώνες για ΑΕΚ και Άρη στο Basketball Champions League

Κρίσιμοι αγώνες για ΑΕΚ και Άρη στο Basketball Champions League

ΑΕΚ και Άρης ανοίγουν την αυλαία της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του Basketball Champions League, παίζοντας εκτός έδρας κόντρα σε Εστουδιάντες και Ζιέλονα Γκόρα αντίστοιχα.

Τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα πλέον για ΑΕΚ και Άρη. Το ξεκίνημα του 2ου γύρου του Basketball Champions League βρίσκει αμφότερες τις ομάδες εκτός της πρώτης τετράδας των ομίλων τους με ρεκόρ 3-4, αλλά και με δύσκολες εκτός έδρας αποστολές.

Σε σαφώς πιο δύσκολη θέση είναι η ΑΕΚ, αφού την δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση στον όμιλό της και κοντράρεται εκτός έδρας με την 4η Εστουδιάντες (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), με την Ισπανική ομάδα να έχει ρεκόρ 4-3 και να έχει κερδίσει το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Κοινώς, αν η ΑΕΚ ηττηθεί τότε η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα γίνει εξαιρετική δύσκολη, αφού είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να κάνει 5 ή ακόμα και 6 νίκες στα εναπομείναντα 6 παιχνίδια!

Ο Άρης από την πλευρά του αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην Ζιέλονα Γκόρα (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr). Οι Πολωνοί έχουν ρεκόρ 2-5 και πρακτικά παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για πρόκριση, με τον Άρη να ξέρει ότι αν δεν πάρει το "διπλό" τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά και για αυτόν.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ