BASKETBALL CH. LEAGUE

Κολέ: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην ΑΕΚ"

Κολέ: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην ΑΕΚ"
CHAMPIONS LEAGUE

Ο τεχνικός της Στρασμπούρ, Βενσάν Κολέ, δήλωσε ότι ο 2ος αγώνας των προημιτελικών του Basketball Champions League κόντρα στην ΑΕΚ είναι ο πιο σημαντικός της χρονιάς για την ομάδα του.

Η Στρασμπούρ εμφανίζεται πανέτοιμη για τον αγώνα με την ΑΕΚ (4/4, 21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στη ρεβάνς της νίκης της "Ένωσης" με 78-69 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών του Basketball Champions League.

Οι Γάλλοι αναμένεται να παραταχθούν χωρίς απουσίες με εξαίρεση αυτή του Φλοράν Πιετρούς ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση. Ο τεχνικός της ομάδας, Βενσάν Κολέ, φρόντισε μάλιστα να βάλει τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με τις σκέψεις των Γάλλων για το παιχνίδι.

" Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με την ΑΕΚ από την στιγμή που τελείωσε το πρώτο παιχνίδι της σειράς" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός, για να συμπληρώσει: " Είναι με διαφορά το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν για εμάς. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύπλοκη αποστολή, αλλά ξέρουμε ότι είναι μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ