BASKETBALL CH. LEAGUE

Κολέ για τον "εκτελεστή" της ΑΕΚ: "Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο"!

Κολέ για τον "εκτελεστή" της ΑΕΚ: "Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο"!

Ο Βενσάν Κολέ έβγαλε το καπέλο στον Ζακ Ράιτ για την εντυπωσιακή εμφάνισή του απέναντι στην ΑΕΚ, εξηγώντας πως "δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο όσο είμαι στην Στρασμπούρ". (VIDEO)

Η Στρασμπούρ χρωστά το μεγαλύτερο μέρος της νίκης της απέναντι στην ΑΕΚ στον Ζακ Ράιτ, ο οποίος έκανε μία από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου και του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε για 32'59'', διάστημα στο οποίο πρόλαβε να σημειώσει 26 πόντους (με 10/15 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 6/7 βολές), 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Πάνω απ όλα όμως, ήταν εκείνος που πήρε την ευθύνη στην τελευταία επίθεση του αγώνα, κι ενώ είχε προηγηθεί το μεγάλο τρίποντο του Ντούσαν Σάκοτα . Ο βραχύσωμος γκαρντ δεν κρύφτηκε, βγήκε μπροστά και δικαίωσε τον Βενσάν Κολέ, ο οποίος έδωσε εντολή να είναι εκείνος που θα κρίνει την έκβαση της αναμέτρησης. Όπως εξήγησε μάλιστα ο προπονητής της Στρασμπούρ " ο Ζακ (Ράιτ) ήταν αυτός που έβαλε τις βάσεις για τη νίκη μας. Ήταν εξαιρετικός σε όλους τους τομείς. Θα το ξαναπώ, έκανε τρομερή δουλειά. Έχω πάρα πολύ καιρό να δω κάτι τέτοιο, μία τόσο δυναμική εμφάνιση από παίκτη της ομάδας. Μας πήρε στους ώμους του και ήταν καθοριστικός στο τέλος. Στο τέλος αποφασίσαμε να του δώσουμε την μπάλα για να παίξει "ένας με έναν". Αυτό είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού στο οποίο είναι πολύ δυνατός".

Δικαιολογημένα λοιπόν γίνεται τόσος ντόρος για τον Ζακ Ράιτ, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, με τη γαλλική ομάδα να παρουσιάζει τις καλύτερες φάσεις του Ζακ Ράιτ από την χθεσινή (7/11) αναμέτρηση στο Rhynus Sport:

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ