BASKETBALL CH. LEAGUE

"Κατέβηκε" το post με το πανό για τον Κεμάλ στην Σμύρνη

"Κατέβηκε" το post με το πανό για τον Κεμάλ στην Σμύρνη

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε το πανό με τον Κεμάλ Ατατούρκ στην Σμύρνη, οδήγησαν τη FIBA να "κατεβάσει" το σχετικό post, θέλοντας να αποφύγει περαιτέρω προβλήματα.

Το πρωί της Πέμπτης (15/3) το Basketball Champions League "ανέβασε" στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφία από το "Karsiyaka Spor Salonu", όπου διεξήχθη ο αγώνας της Καρσίγιακα με τον ΠΑΟΚ, που περιελάμβανε το πανό για το οποίο διαμαρτυρήθηκε επίσημα η ΕΟΚ .

" Για τη χθεσινή βραδιά. Γεμάτη έδρα στην Σμύρνη", ανέφερε στη λεζάντα η διοργάνωση, με το post πάντως να κατεβαίνει μερικές ώρες αργότερα εν μέσω των αντιδράσεων και της διαμάχης που ξέσπασε.

"Κατέβηκε" το post με το πανό για τον Κεμάλ στην Σμύρνη

Από εκεί και πέρα, από τον ΠΑΟΚ επισημαίνουν ότι κινήθηκαν άμεσα -αρκετή ώρα πριν από το τζάμπολ- προκειμένου να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα με πανό εθνικιστικού χαρακτήρα. Κάτι που τονίστηκε στον κομισάριο της αναμέτρησης, Γιοργκ Ρούτερ, από τον οποίο απαιτήθηκε να γίνουν άμεσες ενέργειες προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση.

Ανάλογη επισήμανση έγινε επίσης στον CEO του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνό, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση.

Όπως αναφέρει μάλιστα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το εν λόγω πανό " αναρτήθηκε λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα και ύστερα από τις διαμαρτυρίες μας, κατέβηκε άμεσα και ο αγώνας διεξήχθη κανονικά. Το ίδιο συνέβη και στο ημίχρονο του αγώνα, όταν οι δυο ομάδες ήταν στα αποδυτήρια".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ