BASKETBALL CH. LEAGUE

Ισραηλινά ΜΜΕ: "Προς Αθήνα το Final Eight του BCL"

Ισραηλινά ΜΜΕ: "Προς Αθήνα το Final Eight του BCL"
EUROKINISSI

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ το σενάριο να διεξαχθεί το Final Eight στην Αθήνα συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες, παρά τις αρχικές σκέψεις της διοργανώτριας αρχής για διεξαγωγή στην Ιερουσαλήμ.

Η υποψηφιότητα της Αθήνα να διεξάγει το Final Eight του Basketball Champions League το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου - 4 Οκτωβρίου φαίνεται να κερδίζει πόντους μέρα με τη μέρα. Αυτό πιστεύουν και στο Ισραήλ, με την ιστοσελίδα "sports.walla" να αναφέρει το συγκεκριμένο γεγονός.

Σύμφωνα λοιπόν με το ισραηλινό ΜΜΕ, φαίνεται να απομακρύνεται το ενδεχόμενο να διεξαχθεί η διοργάνωση στην Ιερουσαλήμ - όπως κατά πάσα πιθανότητα θα συνέβαινε αν ολοκληρωνόταν ομαλά η χρονιά - αφού το Ισραήλ θεωρείται χώρα υψηλής επικινδυνότητας λόγω του κορονοϊού.

" Η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να επιτρέψει την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο σε επίπεδο 50%, κάτι που σημαίνει ότι στο ΟΑΚΑ θα υπάρχουν σε αυτό το σενάριο 9.000 φίλαθλοι" αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ, όπου τονίζεται ότι η Αθήνα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να φιλοξενήσει την διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελική φάση θα συμμετάσχουν συνολικά 10 ομάδες - αφού δύο σειρές του του Top-16 (Τενερίφη - Οστάνδη και Ντιζόν - Νίζνι) ήταν ισόπαλες σε 1-1 την στιγμή της διακοπής, με τα ζευγάρια που είχαν προκύψει να είναι τα εξής:

ΑΕΚ - Νίμπουρκ

Χάποελ Ιερουσαλήμ - Μπούργος

ΣΑραγόσα - Τενερίφη ή Οστάνδη

Τουρκ Τέλεκομ - Ντιζόν ή Νίζνι

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ