BASKETBALL CH. LEAGUE

Η Βενέτσια έρχεται στο ΟΑΚΑ στα... χειρότερά της!

Η Βενέτσια έρχεται στο ΟΑΚΑ στα... χειρότερά της!
FACEBOOK/REYER VENEZIA

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Βενέτσια σε καθοριστικής παιχνίδι για το Basketball Champions League (20/12, 21:30) με τους Ιταλούς να έρχονται από συνεχόμενες ήττες και κακές εμφανίσεις.

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Βενέτσια (20/12, 21:30, Novasports 3, ΕΡΤ3, Live Blog από το Sport24.gr) σε ματς καθοριστικό για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, καθώς η Ένωση βρίσκεται στο 4-4 και οι πρωταθλητές Ιταλίας στο 5-3.

Οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα έρχονται από ήττα, καθώς έχασαν με 65-86 στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ για τη Stoiximan.gr Basket League πριν από μερικές ώρες. Τι να πει κανείς, όμως, για τη Βενέτσια; Η ομάδα του Ντι Ραφαέλε μετράει 5 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και παράλληλα οι εμφανίσεις της είναι καθόλα αρνητικές.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το εντός έδρας 84-80 επί της Πιστόια (18/11) για το ιταλικό πρωτάθλημα, ακολούθησε το εκτός έδρας 77-87 από την Αβελίνο (02/12), το 80-81 στη Μαδρίτη από την Εστουδιάντες (06/12), το εντός έδρας 66-68 από τη Ρέτζιο Εμίλια (09/12) και οι εκτός έδρας "βαριές" ήττες από τη Μπάνβιτ (62-90 στις 13/12) και τη Μπρέσια (71-90 στις 17/12).

Η Βενέτσια έρχεται στο ΟΑΚΑ στα... χειρότερά της!
FACEBOOK/REYER VENEZIA

Κάπως έτσι, η Βενέτσια υποχώρησε στο 7-4 στη Lega Basket, ενώ ακόμα αναζητά το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα μέσα στον Δεκέμβριο. Στόχος της είναι να τα καταφέρει στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, με την Ένωση, όμως, να έχει ήδη μία νίκη επί της ιταλικής ομάδας φέτος, αφού στο ματς του πρώτου γύρου είχε πανηγυρίσει με 103-101 !

ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΠΡΑΜΟΣ

Οι λόγοι της αγωνιστικής πτώσης της Βενέτσια είναι αρκετοί, ωστόσο ένας από τους βασικούς είναι πως εδώ κι αρκετές ημέρες βρίσκεται στα πιτς ο Μάικ Μπράμος. Ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ λείπει από τις αρχές του μήνα και η απουσία του έχει επηρεάσει τη Βενέτσια και στις δύο μεριές του παρκέ. Ο Μπράμος (σ.σ. 7.5 πόντοι & 5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο Basketball Champions League) δίνει σκορ στην επίθεση, αρκετές λύσεις στην ομαδική άμυνα και με την απουσία του χάλασε η χημεία των πρωταθλητών Ιταλίας...

Στη Βενέτσια, το restart επιθυμούν να ξεκινήσει από την Αθήνα, με τον coach Ντι Ραφαέλε να τονίζει μετά το ματς με τη Μπρέσια: " Ήμασταν πολύ καλοί για 33 λεπτά. Το ματς στο διάστημα αυτό ήταν ισορροπημένο. Στα τελευταία λεπτά, η Μπρέσια έπαιξε με περισσότερη ένταση, εκμεταλλεύτηκε το πρόβλημα με τα φάουλ που είχαμε και ήταν πιο επιθετική. Εμείς, πρέπει να ξεκινήσουμε από αυτά τα 33 λεπτά ενόψει της συνέχειας. Προφανώς, σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει συνεχόμενα παιχνίδια".

Photo Credits: Facebook/Reyer Venezia

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ