BASKETBALL CH. LEAGUE

Η Νεπτούνας, ο ΠΑΟΚ και η επιστροφή του Ζούζα

Η Νεπτούνας, ο ΠΑΟΚ και η επιστροφή του Ζούζα
PAOKBC

Η Νεπτούνας αντιμετωπίζει αύριο (31/01, 19:30) τον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή της να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον "Δικέφαλο" κατά την άφιξη των Λιθουανών. Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιούριτσα Ζούζα!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Νεπτούνας (31/01, 19:30) σε καθοριστικό ματς για τον β' όμιλο του Basketball Champions League. Ο "Δικέφαλος" είναι στο 5-7 κι οι Λιθουανοί στο 7-5. Κατά την άφιξη της αποστολής, ο coach Μακσβίτις τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να κρατήσει τουλάχιστον τη διαφορά από το πρώτο ματς (82-69), ενώ άξιο αναφοράς είναι πως στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιούριτσα Ζούζα.

Αναλυτικά:

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το βράδυ η Neptunas εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League (31/1, 19:30).

Οι Λιθουανοί έφτασαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" λίγο μετά τις 23:00 και θα προπονηθούν στο "PAOK Sports Arena" το απόγευμα της Τρίτης (19:00).

Maksvytis: "Αν δεν νικήσουμε, να κρατήσουμε τη διαφορά"

Σε δηλώσεις του λίγο μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη, την οποία επισκέπτεται για πρώτη φορά, ο προπονητής της Neptunas, Kazys Maksvytis, τόνισε ότι η ομάδα του έχει δύο στόχους όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, καθώς αν δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη, θα προσπαθήσει να κρατήσει τη διαφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Kazys Maksvytis:

"Και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει προσθέσει κάποιους παίκτες, εμείς χάσαμε τρεις παίκτες και έτσι θα είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνας σε σχέση με το ματς στην Κλαϊπέδα. Εμείς έχουμε δύο στόχους στο αυριανό παιχνίδι: Ο πρώτος είναι να νικήσουμε και ο δεύτερος, αν δεν τα καταφέρουμε, είναι να κρατήσουμε τη διαφορά των 13 πόντων που είχαμε πάρει στον πρώτο αγώνα".

Για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα του: "Είμαι χαρούμενος που παρά τις αλλαγές η ομάδα δεν έχει χάσει το μυαλό της και συνεχίζουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα. Χάσαμε τρεις σημαντικούς παίκτες, αλλά έχουμε πάρει δύο καινούριους. Νομίζω ότι έχουμε αρχίσει να αποκτάμε χημεία και πάλι".

Για την γνώμη του για τον ΠΑΟΚ: "Είναι μια δυναμική ομάδα. Έχει καλούς Αμερικανούς και ποιοτικούς Έλληνες. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά στην επίθεση και είναι πολύ δύσκολο να παίξεις εναντίον της ειδικά μέσα στη Θεσσαλονίκη".

Ο… γνωστός μας Zuza

Στο τεχνικό επιτελείο του Kazys Maksvytis βρίσκεται μια γνώριμη φιγούρα στους φίλους του ελληνικού μπάσκετ. Ο λόγος για τον Κροάτη Jurica Zuza (αριστερά στη φωτογραφία), ο οποίος έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα την προηγούμενη δεκαετία, φορώντας τη φανέλα του Ηρακλείου (2001-2002), του Παναθηναϊκού (2002-2003) και του Ρεθύμνου (2007-2008).

Ο Zuza σταμάτησε την καριέρα του ως αθλητής πριν από δύο χρόνια και από τότε έχει ξεκινήσει την προπονητική του ποτρεία, καθώς πέρυσι ήταν στο τεχνικό επιτελείο της Lietkabelis και φέτος είναι στη Neptunas.

Photo Credits: PAOKBC

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ