BASKETBALL CH. LEAGUE

Η Λιετκατμπέλις έδιωξε τον Καρινιάουσκας λόγω φημολογούμενου στοιχηματισμού!

Spains Sergio Rodriguez (6) and Lithuanias Vaidas Kariniauskas (93) chase a loose ball during a men's basketball game at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 13, 2016. (AP Photo/Eric Gay)
Spains Sergio Rodriguez (6) and Lithuanias Vaidas Kariniauskas (93) chase a loose ball during a men's basketball game at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 13, 2016. (AP Photo/Eric Gay) AP

Εκτός ομάδας έθεσαν οι παράγοντες της Λιετκαμπέλις τον πρώην παίκτη της Κύμης, Βάιντας Καρινιάουσκας, μετά τις πληροφορίες πως άνθρωπος από το περιβάλλον του στοιχημάτισε σημαντικό ποσό για κακή του εμφάνιση στο ματς με τη Ντιζόν.

Στα 25 του χρόνια, ο Βάιντας Καρινιάουσκας έχει προλάβει να ζήσει απίθανες καταστάσεις! Παιδί της Ζάλγκιρις, έπαιξε στην ανδρική ομάδα από το 2013 έως το 2015, πριν έρθει στα μέρη μας για να βοηθήσει την Κύμη στο πρωτάθλημα της Α2 τη σεζόν 2015/16, συνεχίσει στην Καντού, περάσει από την Κλουζ-Ναπόκα και την Οραντέα και γυρίσει φέτος στη Λιθουανία για λογαριασμό της Λιετκαμπέλις. Ούτε εκεί κατάφερε, όμως, να στεριώσει καθώς οι παράγοντες της ομάδας που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ το απόγευμα της Τετάρτης για το Basketball Champions League τον αποδέσμευσαν εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού παραπτώματος στο οποίο φέρεται να έχει υποπέσει.

Σύμφωνα με λιθουανικά media, άνθρωπος από το πολύ κοντινό περιβάλλον του 25χρονου περιφερειακού πόνταρε το ποσό των 2000 ευρώ σε δύο στοιχηματικές εταιρείες, με ζητούμενο το under 8,5 πόντοι του Καρινιάουσκας στον εκτός έδρας αγώνα της Λιετκαμπέλις με τη Ντιζόν (ήττα με 99-91). Ο Λιθουανός έπαιξε 21:28, σκόραρε μόλις δύο πόντους με 1/3 δίποντα και 0/3 τρίποντα, με παράγοντα της ομάδας του να δηλώνει πως: " Έχουμε λάβει αυτές τις πληροφορίες, τον έχουμε τιμωρήσει, ωστόσο δεν θέλουμε προς το παρόν να κάνουμε κάποιο σχόλιο, τουλάχιστον όσο οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη".

Η Λιετκαμπέλις έχει ρεκόρ 4-8 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση του Γ' ομίλου του Basketball Champions League δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου. Κυνηγά την Αντβέρπ που έχει 6-6, ωστόσο θα πρέπει να κερδίσει την ΑΕΚ για να ελπίζει σε νίκη των κιτρινόμαυρων επί των Βέλγων την τελευταία αγωνιστική, ήττα τους από τη Ντιζόν και δική τους εκτός έδρας νίκη επί της Φουενλαμπράδα στο φινάλε.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ