BASKETBALL CH. LEAGUE

Η ΕΡΤ πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Basketball Champions League

BASKET LEAGUE / ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η FIBA έκανε την κίνηση-ματ και έδωσε τα χέρια με την ΕΡΤ για το πακέτο των αγώνων όλων των ελληνικών ομάδων στο Basketball Champions League.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στο Basketball Champions League, η FIBA έκανε την κίνηση-ματ και ήρθε σε συμφωνία με την ΕΡΤ για το πακέτο που αφορά τους αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε στασιμότητα στο κομμάτι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, την έσχατη στιγμή όμως η ΕΡΤ έκανε την κίνηση και εξασφάλισε τη δυνατότητα να μεταδίδει αποκλειστικά όλους τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη διοργάνωση.

Πράγμα που σημαίνει πως εκτός του ΠΑΟΚ, κι ο αγώνας του Περιστερίου θα μεταδοθεί ζωντανά το απόγευμα της Τρίτης (15/10, 19:00), όπως επίσης κι αυτός της ΑΕΚ με αντίπαλο την Ορτέζ μια μέρα αργότερα.

Το Basketball Champions League ανακοίνωσε τα... ευχάριστα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, με τη FIBA να δίνει τα δικαιώματα σε ελεύθερο κανάλι και μαζί την ευκαιρία στο μπασκετικό κοινό της Ελλάδας να απολαύσει αγώνες υψηλού επιπέδου δωρεάν.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Τρίτη 15 Οκτωβρίου

(19:00) Γκαζιαντέπ - Περιστέρι (ΕΡΤ Sports)

(19:30) ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας (ΕΡΤ3)

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

(19:30) ΑΕΚ - Ορτέζ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ