BASKETBALL CH. LEAGUE

Ευκαιρία για την ΑΕΚ, να μείνει "ζωντανός" ο ΠΑΟΚ

Ευκαιρία για την ΑΕΚ, να μείνει "ζωντανός" ο ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Λίγες ώρες μετά τη μεταξύ τους… μονομαχία, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ρίχνονται ξανά στη "μάχη" του Basketball Champions League. Στην Τουρκία η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, εντός με τη Βενέτσια η Ένωση.

Εδώ και μερικές εβδομάδες, ο ΠΑΟΚ δείχνει βελτιωμένος αγωνιστικά, μετράει συνεχόμενες νίκες στη Stoiximan.gr Basket League και πριν από μερικές ώρες έριξε στο καναβάτσο την ΑΕΚ με το εντυπωσιακό 86-65 . Πλέον, για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου σειρά παίρνει η Ευρώπη.

Ο "Δικέφαλος" δοκιμάζεται στην έδρα της Γκαζιαντέπ σε ένα must win παιχνίδι, με τους δύο αντιπάλους να βρίσκονται στο 2-6 στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης. Η τουρκική ομάδα στον πρώτο γύρο είχε περάσει από τη Θεσσαλονίκη με 85-82, από τότε, όμως, άλλαξαν πολλά, με τον coach Μάρκοβιτς να έχει αντικαταστήσει τον Στέφανο Δέδα, καθώς μετά το "διπλό" στην PAOK Sports Arena ακολούθησαν συνεχόμενες ήττες...

Αλλαγή έχει κι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντικατέστησε τον Κέβιν Ντίλαρντ με τον Φιλ Γκος , ενώ σημειώνεται ότι το αποψινό (19:00, ΕΡΤ 3, Live Blog από το Sport24.gr) θα είναι το τελευταίο του Κλάσεν στην ομάδα .

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ GROUP B

Τενερίφη 7-2

Λούντβιχσμπουργκ 7-2

Νεπτούνας 6-3

Σαλόν 5-4

Βέντσπιλς 4-5

Ορλαντίνα 2-7

Γκαζιαντέπ 2-6

ΠΑΟΚ 2-6

Η ΑΕΚ από τη μεριά της, μετά τις σπουδαίες νίκες επί του Ολυμπιακού και της Εστουδιάντες, προσγειώθηκε… απότομα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, όμως, δεν έχει χρονικά περιθώρια για να κοιτάει τι έγινε πριν από μερικές ώρες, καθώς μπροστά της έχει ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι. Υποδέχεται τη Βενέτσια (21:30, Novasports 3, Live Blog από το Sport24.gr) και θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μείνει "ζωντανή" στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Θυμίζουμε πως η Ένωση είχε επικρατήσει εκτός έδρας των πρωταθλητών Ιταλίας με 103-101, ενώ σημειώνεται πως η Βενέτσια ήρθε στην Αθήνα στα… χειρότερα της , καθώς μετράει συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ ΤΟΥ GROUP C

Μπάνβιτ 6-3

Βενέτσια 5-3

Μπαϊρόιτ 5-3

Στρασμπούρ 5-3

ΑΕΚ 4-4

Εστουδιάντες 4-4

Ολίμπια 3-6

Ρόζα Ράντομ 1-7

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ