ΜΠΑΣΚΕΤ

Εντός έδρας δοκιμασίες για ΠΑΟΚ και Άρη

Εντός έδρας δοκιμασίες για ΠΑΟΚ και Άρη
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Φρίμπουργκ για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Άρης τη Νντίπρο για την 5η αγωνιστική του FIBA Europe Cup (19:00), με αμφότερους να έχουν δύσκολο έργο.

Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης ρίχνονται στη "μάχη" της Ευρώπης για ακόμα μία εβδομάδα, έχοντας να ξεπεράσουν δύσκολα εμπόδια για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League και την 5η αγωνιστική του FIBA Europe Cup αντίστοιχα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Φρίμπουργκ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) ψάχνοντας τη νίκη που θα τον βάλει σε τροχιά πρόκρισης. Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος ο "Δικέφαλος" θα ανέβει στην 4η θέση του ομίλου του με ρεκόρ 3-3, παρέα με τη Ναντέρ. Αν όμως ηττηθεί, τότε θα βρεθεί στην 7η (προτελευταία) θέση με ρεκόρ 2-4 και θα βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Ο Άρης από την πλευρά του έχει ήδη αποκλειστεί από την συνέχεια του FIBA Europe Cup μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Κατάγια. Υποδεχόμενος τη Ντνίπρο πάντως (19:00) θέλει μία νίκη γοήτρου, προκειμένου να αποφύγει τουλάχιστον την τελεταία θέση του ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ