ΜΠΑΣΚΕΤ

Εντός έδρας δοκιμασία για Προμηθέα

Εντός έδρας δοκιμασία για Προμηθέα

Ο Προμηθέας υποδέχεται την Ολίμπια Λιουμπλιάνας για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League (19:30) και θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του στην διοργάνωση κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα.

Ο Προμηθέας ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο Basketball Champions League με το "διπλό" στην Οστάνδη. Μία εβδομάδα αργότερα, οι Πατρινοί ξέρουν ότι για να αποκτήσει αξία αυτή η νίκη πρέπει να διατηρήσουν ανέπαφη την έδρα τους στην δεύτερη αγωνιστική.

Ο Προμηθέας υποδέχεται την Ολίμπια Λιουμπλιάνας (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) σε έναν αγώνα-πρόκληση για τον ίδιο. Οι Σλοβένοι έχουν ένα νεανικό σύνολο, το οποίο είναι ικανό για το καλύτερο και το χειρότερο. Και αυτό είναι που τους κάνει και πραγματικά επικίνδυνους, αφού δεν ξέρει κανείς τι πρόσωπο θα παρουσιάσουν στο παρκέ.

Οι Πατρινοί τα γνωρίζουν βέβαια όλα αυτά και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να ζευγαρώσουν τις νίκες τους στην διοργάνωση, θέλοντας παράλληλα να χτίσουν την ψυχολογία τους μετά την εντός έδρας ήττα από το Περιστέρι στην 2η αγωνιστική της Basket League .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ