BASKETBALL CH. LEAGUE

Διπλό κέρδος για Άρη και ΑΕΚ

Διπλό κέρδος για Άρη και ΑΕΚ

Το διήμερο στο Basketball Champions League ξεκίνησε ιδανικά για τα ελληνικά χρώματα, με τον Άρη και την ΑΕΚ να κάνουν σημαντικά βήματα για την πρόκρισή τους στους "16". Μέσα σε όλα, τα αποτελέσματα της Τρίτης (12/12) τούς έδωσαν έξτρα βοήθεια.

Εξαιρετικά ξεκίνησε το διήμερο του Basketball Champions League για τις ελληνικές ομάδες, αφού τόσο ο Άρης όσο και η ΑΕΚ πανηγύρισαν εκτός έδρας νίκες. Οι δύο εκπρόσωποί μας "πάτησαν" έτσι πιο γερά στον όμιλό τους, με την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα να χάνει πάντως την ευκαιρία στο φινάλε να καλύψει το -8 της ήττας της στον α' γύρο από την Εστουδιάντες.

Ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί για την ΑΕΚ το έτερο αποτέλεσμα της βραδιάς, αυτό ανάμεσα σε Ολίμπια Λιουμπλιάνας και Στρασμπούρ. Η σλοβενική ομάδα έκανε την ανατροπή στα τελευταία λεπτά και πήρε σπουδαία νίκη (78-77), επιτρέποντας στην ΑΕΚ να πλησιάσει σε απόσταση βολής τη γαλλική ομάδα -την οποία στον β' γύρο υποδέχεται στο ΟΑΚΑ.

Σε ό,τι αφορά στον όμιλο του Άρη, η Οστάνδη νίκησε δύσκολα εντός έδρας τη Βόννη, παραμένοντας ισόβαθμη με την ελληνική ομάδα στην κατάταξη.

Η νίκη της Σαλόν και της Ορλαντίνα περιέπλεξαν ακόμη περισσότερο την κατάσταση στον όμιλο του ΠΑΟΚ, με τον "δικέφαλο" να... υποχρεούται επί της ουσίας να κάμψει την αντίσταση της Λούντβιχσμπουργκ την Τετάρτη, αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση στους "16" του Basketball Champions League.

Α' ΟΜΙΛΟΣ

Το πρόγραμμα:

Καρσίγιακα - Σάσαρι 70-79

Χαπόελ Χολόν - Μούρθια 75-81

Ενισέι - Όλντενμπουργκ (13/12)

Γιουβέντους - Μονακό (13/12)

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Το πρόγραμμα:

Σαλόν - Νεπτούνας 86-81

Ορλαντίνα - Γκαζιαντέπ 83-57

ΠΑΟΚ - Λούντβιχσμπουργκ (13/12)

Τενερίφη - Βέντσπιλς (13/12)

Γ' ΟΜΙΛΟΣ

Το πρόγραμμα:

Ολίμπια Λιουμπλιάνας - Στρασμπούρ 78-77

Εστουδιάντες - ΑΕΚ 78-85

Μπάνβιτ - Βενέτσια (13/12)

Μπάιροϊτ - Ρόζα Ράντομ (13/12)

Δ' ΟΜΙΛΟΣ

Το πρόγραμμα:

Ζιελόνα Γκόρα - Άρης 72-80

Οστάνδη - Βόννη 86-84

Ναντέρ - Νίμπουρκ (13/12)

Αβελίνο - Μπεσίκτας (13/12)

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ