BASKETBALL CH. LEAGUE

Δεν γίνονται αυτά: Ο πρώην της ΑΕΚ, Γκέιμπ Γιορκ, είχε 6/21 τρίποντα στο BCL

Δεν γίνονται αυτά: Ο πρώην της ΑΕΚ, Γκέιμπ Γιορκ, είχε 6/21 τρίποντα στο BCL

Ο Γκέιμπ Γιορκ το τερμάτισε, σουτάροντας 21 τρίποντα (!!!) στον αγώνα της Στρασμπούρ με τη Χάποελ Χολόν για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ στο φινάλε της περσινής σεζόν. Δεν είχε ποτέ στην καριέρα του πρόβλημα αυτοπεποίθησης, κάθε άλλο. Ο Γκέιμπ Γιορκ θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος σουτέρ στον κόσμο, κάποιες φορές όμως, τις περισσότερες για να είμαστε ακριβείς, το παρακάνει. Το βράδυ της Τετάρτης (6/11) ο Αμερικανός το... τερμάτισε.

Στην εντός έδρας αναμέτρηση της Στρασμπούρ με τη Χάποελ Χολόν για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League, o Γιορκ είχε 23 πόντους σε 29:41, μόνο που για να βάλει αυτούς τους 23 πόντους χρειάστηκε να πάρει 22 σουτ, τα 21 πίσω από τη γραμμή των 6μ.75. Καλά διαβάσατε, ο Γκέιμπ Γιορκ είχε 6/21 τρίποντα, επίδοση που θυμίζει περισσότερο στατιστικό ολόκληρης ομάδας.

Δεν είναι αριθμός που βλέπουμε συχνά, αν όμως υπάρχει ένας παίκτης στην Ευρώπη που μπορεί να εκτελέσει 21 φορές από την περιφέρεια, αυτός δεν είναι ούτε ο Αλέξι Σβεντ ούτε κάποιος άλλος. Είναι ο Γκέιμπ Γιορκ που στη φετινή διοργάνωση έχει 33.3% με 3.5 εύστοχα σουτ ανά 10.5 προσπάθειες για τρεις.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ