BASKETBALL CH. LEAGUE

Δέδας για την ένταση στη Μανρέσα: "Συνέχισαν να μου επιτίθενται και να προκαλούν"

Δέδας για την ένταση στη Μανρέσα: "Συνέχισαν να μου επιτίθενται και να προκαλούν"
FIBA

Την επομένη της νίκης της Χάποελ Χολόν και του επεισοδίου στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με τη Μανρέσα, ο Στέφανος Δέδας εξήγησε τι προηγήθηκε και γιατί ήρθε η "έκρηξή" του.

Το βράδυ της Τρίτης 21 Ιανουαρίου, η Χάποελ Χολόν υποχρέωσε τη Μανρέσα στην πρώτη εντός έδρας ήττα για φέτος στο Basketball Champions League, κάνοντας σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης. Η ισραηλινή ομάδα συνεχίζει να κάνει βήματα από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο Στέφανος Δέδας, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο 37χρονος τεχνικός είχε λεκτική διαμάχη με δημοσιογράφο, ενώ ακολούθησε ένταση ακόμη κι όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του. Μία μέρα μετά το συμβάν, εξήγησε τι συνέβη πριν, αλλά και μετά τη συνέντευξη τύπου επί ισπανικού εδάφους.

" Δύο πράγματα έγιναν μετά το παιχνίδι. Πρώτα απ' όλα, ενώ έφευγα από το γήπεδο, έβλεπα πολύ κόσμο να μου επιτίθεται λεκτικά στα ελληνικά και τα ισπανικά. Πήγα στα αποδυτήρια, προσπάθησα να ηρεμήσω. Είκοσι λεπτά μετά, ενώ κατευθυνόμουν προς την αίθουσα τύπου, υπήρχαν άτομα να με περιμένουν στον διάδρομο. Μπροστά σε ανθρώπους της Χάποελ Χολόν και της Μανρέσα, συνέχισαν να με προκαλούν. Προσπάθησα να ηρεμήσω και να το ξεχάσω, πήγα με πολύ καλή διάθεση στη συνέντευξη τύπου. Μίλησα για το παιχνίδι και την ομάδα, η Μανρέσα φέτος έχει κάνει σπουδαία δουλειά φέτος, παρά το γεγονός πως έχει χαμηλό προϋπολογισμό. Αναφέρθηκα στον κ. Πέδρο Μαρτίνεθ, τον οποίο θεωρώ εκ των κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης. Είμαστε πολύ περήφανοι που τους κερδίσαμε" ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

" Μετά η προκλητικότητα συνεχίστηκε. Ο δημοσιογράφος ήθελε να με ρωτήσει τι έγινε με τους φιλάθλους, του είπα ότι δεν είναι σωστό να μιλάμε γι' αυτό μετά από μία τέτοια νίκη. Δεν είναι σωστό να ξεκινάς με τέτοια ερώτηση. Μπορούσε να ρωτήσει πρώτα για τον αγώνα κι εν συνεχεία να συζητήσουμε τα υπόλοιπα. Ένιωσα ότι με προσέβαλε που με ρώτησε πρώτα για το περιστατικό.

Ενώ έφευγα από την αίθουσα τύπου, κάποιοι από τη Μανρέσα, δεν ξέρω αν είναι άνθρωποι της ομάδας ή φίλαθλοι, συνέχισαν να μου επιτίθενται για ό,τι έγινε σαράντα λεπτά νωρίτερα. Τους έλεγα "αρκετά, αρκετά με αυτό" γιατί ένιωσα πολύ μεγάλη πίεση χωρίς λόγο, μιλάμε για ένα παιχνίδι. Όλα μπορούν να συμβούν στο παιχνίδι, αλλά μετά προσπαθείς πάντα να ηρεμήσεις".

Στο φινάλε όσων είχε να πει, εξήγησε πως " θέλω να πω ξανά, αν έκανα κάτι λάθος, απολογούμαι. Πρώτα απ' όλα πρέπει να προστατεύσω την ομάδα και το όνομά της, κι ό,τι κάνω, το κάνω γι αυτό. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Μανρέσα για τη συνέχεια της σεζόν. Ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει σύντομα".

Photo Credits: FIBA

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ