BASKETBALL CH. LEAGUE

BCL: Πρόταση της ΑΕΚ για Final Eight τον Σεπτέμβριο

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ πρότεινε να αναδειχθεί ο τροπαιούχος του BCL μέσα από τη διαδικασία του Final Eight τον Σεπτέμβριο. Εν αναμονή ανακοινώσεων από τη FIBA.

Η FIBA δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τι θα συμβεί με το Basketball Champions League, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο για να πάρει τις όποιες αποφάσεις κατόπιν συνεννόησης με τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Με την κλεψύδρα -για φέτος- να αδειάζει, εσχάτως προέκυψε το ενδεχόμενο να αναδειχθεί ο τροπαιούχος τον Σεπτέμβριο μέσα από τη διαδικασία του Final Eight (στο τραπέζι υπάρχουν κι άλλες προτάσεις).

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν αυτός που πρότεινε τη συγκεκριμένη προοπτική, για να δοθούν οι τελευταίοι αγώνες στο ίδιο γήπεδο ανάμεσα στις ομάδες που παλεύουν για την κατάκτηση του τροπαίου. Με βάση βέβαια το ρόστερ που θα διατηρούν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και όχι το υπάρχον.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ βρήκε αρκετούς... συμμάχους στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε, απομένουν βέβαια να παρθούν οριστικές αποφάσεις από την πλευρά της FIBA προκειμένου να γνωρίζουν άπαντες που θα... κάτσει η μπίλια. Οι ανακοινώσεις πάντως δεν αργούν αφού δεν αποκλείεται ακόμη κι εντός της τρέχουσας εβδομάδας να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της FIBA.

Θυμίζουμε ότι στους "8" του Basketball Champions League βρίσκονται ήδη οι: ΑΕΚ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Μπούργος, Σαραγόσα, Νίμπουρκ και Τουρκ Τέλεκομ, ενώ τα δύο τελευταία εισιτήρια θα προκύψουν από το ζευγάρι της Τενερίφης με την Οστάνδη κι εκείνο της Ντιζόν με την Νίζνι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ